Τα βρώμικα παιχνίδια σε βάρος της Ελλάδας και οι αβάσταχτοι φόροι

08:42 7/6/2015 - Πηγή: BankWars

Με τίτλο: “Βρόμικα παιχνίδια σε βάρος της Ελλάδας” κυκλοφορεί η Realnews, η οποία αποκαλύπτει το ύπουλο σχέδιο των δανειστών. Όπως αναφέρει η εφημερίδα οι δανειστές: “Xτυπούν” τουρισμό, φαρμακοβιομηχανία και μεταποιητικές επιχειρήσεις με τις αυξήσεις-σοκ που προτείνουν στον ΦΠΑ, ευνοώντας τους ξένους ανταγωνιστές”. Και συνεχίζει η Realnews: “Zητούν “ξεπούλημα” των κρατικών “φιλέτων” και διατήρηση της εξοντωτικής φορολογίας στα ακίνητα που απαξιώνει την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων. Επιμένουν στη συνταγή της σκληρής λιτότητας με μέτρα

ύψους 4,8 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του 2016 και κωλυσιεργούν για τη μείωση του χρέους που θα απελευθέρωνε πόρους για αναπτυξιακές πολιτικές”.

Στο ίδιο μήκος κύματος η εφημερίδα δημοσιεύει ρεπορτάζ με τίτλο: “Οι ισχυροί “μαγειρεύουν” τη συμφωνία”. Παρέμβαση Ομπάμα για την Ελλάδα στη Σύνοδο του G7 στη Γερμανία”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Φρένο στους φόρους! Γκάζι στην ανάπτυξη”, στο οποίο τονίζει ότι πρέπει να πούμε: “όχι στις “εύκολες” λύσεις”. Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ο μόνος δρόμος για να ανακτήσει η χώρα τη χαμένη της ανεξαρτησία και για να αποκαταστήσει την πληγωμένη της αξιοπρέπεια είναι ο δύσκολος δρόμος της ενότητας και της ανάπτυξης. Όχι ο εύκολος των αλλεπάλληλων φόρων. Ας αρθούμε, λοιπόν, επιτέλους όλοι στο ύψος των περιστάσεων!”.

Keywords
Τυχαία Θέματα