Τα δικαστήρια ξημερώματα βγάζουν Πρωταθλητή στη Super League – Δώσανε πίσω στον ΠΑΟΚ 3 βαθμούς, στο “περίμενε” ΑΕΚ, Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ, ξημερώματα Κυριακής, πήρε πίσω τους τρεις βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί από το μονομελές όργανο της ΕΠΟ για τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία, αλλά ο αγώνας κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού.

Μετά

από την απόφαση αυτή της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, άλλαξε και η βαθμολογία της Super League, λίγες ώρες μάλιστα πριν από το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Η διαφορά των δύο “δικεφάλων” πλέον είναι δύο βαθμοί και όλα είναι ανοιχτά.

Δείτε τη βαθμολογία των τεσσάρων πρώτων ομάδων της κατάταξης:

1. ΑΕΚ 54

2. ΠΑΟΚ 52

3. Ολυμπιακός 47*

4. Ατρόμητος 47

* Ο Ολυμπιακός περιμένει την απόφαση για την έφεση που έχει καταθέσει ως προς το “-3” από την τιμωρία του για το ματς εναντίον της ΑΕΚ και την κατακύρωση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί σήμερα το βράδυ την Ένωση (19:30) με τον κόσμο στο πλευρό του και εφόσον, μάλιστα, καταφέρει να νικήσει, τότε θα περάσει πρώτος στην βαθμολογία, ενώ θα απομένουν 5 αγωνιστικές για το φινάλε της περιόδου.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Θα προσφύγουμε στο Διαιτητικό Δικαστήριο»

Αμέσως μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καθιστά σαφές ότι θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, προκειμένου να «πέσει» η απόφαση για το ματς με τον Ολυμπιακό και αυτό να διεξαχθεί κανονικά.

Η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων»: «Περιμέναμε από την ελληνική δικαιοσύνη μια τελική απόφαση σχετικά τη μη τέλεση του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Η σημερινή απόφαση δεν δικαιώνει την εκτίμησή μας, πως ο αγώνας πρέπει να οριστεί και να διεξαχθεί κανονικά και για τον λόγο αυτό θα προσφύγουμε άμεσα στο Διαιτητικό Δικαστήριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα