ΣΥΡΙΖΑ: “Πάμε για μεγάλη νίκη” λέει το δεξί χέρι του Α. Τσίπρα

13:57 2/5/2014 - Πηγή: BankWars

Την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πετύχει μεγάλη νίκη στις ευρωεκλογές, έκανε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, μιλώντας στον realfm.

«Πάμε για μεγάλη νίκη, γιατί στην πορεία προς την κάλπη ολοκληρώνεται με τρόπο καθαρό μία συζήτηση περί των οικονομικών και ολοκληρώνεται έχοντας τη μεγάλη πλειοψηφία και της ελληνικής κοινωνίας

και των διεθνών αναλυτών, πεισμένους ότι η ελληνική κοινωνία βίωσε μία τραγωδία και δεν βίωσε ένα success story», ανέφερε ο κ. Παππάς.

«Αυτό», πρόσθεσε, «έχει και συμπαρομαρτούντα, έχει παρελκόμενα και τα παρελκόμενα είναι η βάθια πολιτική κρίση στην οποία μπαίνουν οι κυβερνητικοί εταίροι που εφάρμοσαν αυτήν την πολιτική».

Σύμφωνα με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, «το ΠΑΣΟΚ-Ελιά του κ. Βενιζέλου είναι σε κρίση υπαρξιακή αλλά και η ελληνική συντηρητική παράταξη νομίζω ότι μετά την κάλπη θα μπει σε μια βαθιά κρίση στρατηγικής και αυτό θα είναι το νέο ενδιαφέρον στοιχείο του ελληνικού πολιτικού σκηνικού, όπου η συντηρητική παράταξη στην Ελλάδα θα κληθεί να αποφασίσει αν θα μετεξελιχθεί οριστικά σε ένα μόρφωμα, το οποίο θα εφάπτεται ακροδεξιών ιδεών και πρακτικών ή αν θα κάνει άλλες επιλογές, με στόχο να αποτελέσει έναν παράγοντα ισορροπίας στο καινούργιο πολιτικό σύστημα».

Original article: ΣΥΡΙΖΑ: “Πάμε για μεγάλη νίκη” λέει το δεξί χέρι του Α. Τσίπρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα