ΣΥΡΙΖΑ με Θ.Καποτά στο Περιστέρι

Ο Θανάσης Καποτάς εξελέγη ομόφωνα από την παράταξη “Ανοιχτοί ορίζοντες” ως επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος για το Περιστέρι.

Η ομόφωνη επιλογή της παράταξης στο πρόσωπο του Θ. Καποτά σχετίζεται με την εμπειρία του, καθώς ο ίδιος είναι άνθρωπος με δημοκρατικές καταβολές, με μεγάλη διοικητική εμπειρία και συνδικαλιστική δράση, με αγάπη και όραμα για το Περιστέρι.

“Η συμβολή του θα είναι καθοριστική για τη συγκρότηση ενός συνδυασμού νίκης με τη συνεργασία των δημοκρατών πολιτών και κοινωνικών δυνάμεων του Περιστερίου πάνω σε συγκεκριμένες προγραμματικές και προοδευτικές συγκλίσεις”, υποστηρίζουν τα μέλη της δημοτικής παράταξης.

Όραμα και σχέδιο

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος δήμαρχος εξέφρασε το όραμά του για την πόλη υπογραμμίζοντας πως “το Περιστέρι μπορεί να γίνει πόλη – πρότυπο αλληλεγγύης και δίκαιης ανάπτυξης, πρωτεύουσα της Δυτικής Αττικής”.

“Με χρήση ανοιχτών τεχνολογιών/κέντρο καινοτομίας, με πρόνοια για όλες τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, με σχέδιο για την καταπολέμηση της ανεργίας, την ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλέγγυας οικονομίας, τη στήριξη των νέων επιστημόνων, των επαγγελματοβιοτεχνών κ.ά.” σημείωσε ο Θ. Καποτάς. Ενώ πρόσθεσε πως υπάρχει “σχέδιο για τις ξεχασμένες – εγκαταλειμμένες έως τώρα συνοικίες, την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης, τη διαχείριση των απορριμμάτων και την ανακύκλωση προς όφελος των πολιτών και του περιβάλλοντος, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση της πόλης (smart city)”.

“Θα πορευτούμε με σχεδιασμό σε κάθε συνοικία για το πράσινο, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τα σχολεία, την υγεία, τη δημοτική συγκοινωνία, την προσβασιμότητα για όλους”, υπογράμμισε ο Θ. Καποτάς προσθέτοντας: “Με συμμετοχή των κατοίκων στην εκπόνηση των μελετών των τοπικών σχεδίων και των προϋπολογισμών των έργων, για πλήρη διαφάνεια και δημόσια λογοδοσία”. “Το Περιστέρι δεν μπορεί άλλο να περιμένει. Ήρθε η ώρα να εξελιχθεί σε μια πραγματικά σύγχρονη ευρωπαϊκή και ανθρώπινη πόλη”, τόνισε ο Θ. Καποτάς καταλήγοντας: “Να αλλάξει εποχή. Εμείς θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε!”.

Keywords
Τυχαία Θέματα