Γκρινία στη ΝΔ για το ευρωψηφοδέλτιο – Τους πήραν στο …ψιλό στον ΣΥΡΙΖΑ

Εικόνα εσωκομματικού εμφυλίου «βλέπει» ο ΣΥΡΙΖΑ στο εσωτερικό της ΝΔ.

Σχολιάζει τις πολλαπλές υποψηφιότητες προερχόμενες από τη Ν.Δ., τα δηλητηριώδη -όπως τα χαρακτηρίζει, σχόλια κεντρικών στελεχών του κόμματος για το ευρωψηφοδέλτιο, καθώς και τις επιθέσεις «σαμαρικών» ιστοσελίδων σε «αντι-σαμαρικούς» βουλευτές και στελέχη.

«Συνθέτουν μια εικόνα εσωκομματικού εμφυλίου μεσούσης της προεκλογικής περιόδου», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ,

χαρακτηρίζει τη Ν.Δ. συνονθύλευμα φατριών και τονίζει πως τα «διαλυτικά» φαινόμενα που παρουσιάζει ενόψει των εκλογών του Μαΐου, είναι αντίστοιχα «της πολιτικής της γύμνιας και του πανικού μπροστά στην κυβερνητική κατάρρευση».

Τα «καρφιά» του Αντώναρου για το ευρωψηφοδέλτιο

Χαμός έγινε στο Twitter με το σχόλιο του Ευάγγελου Αντώναρου για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

«Ευτυχώς που υπάρχουν λίγα φωτεινά ονόματα για να ψηφίσει κανείς και να «μαυρίσει» τηλεαστέρες, μαϊντανούς, αλεξιπτωτιστές και άλλα…φρούτα!» έγραψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, αφήνοντας έτσι σαφείς αιχμές για την επιλογή των υποψήφιων ευρωβουλευτών.

«Προς τους μέχρι σήμερα ευρωβουλευτές της ΝΔ: Ανθ´ υμών οι Γουλιμήδες! (Με ελάχιστες εξαιρέσεις!)» σχολίασε επίσης.

Δηλώσεις που προκάλεσαν ενόχληση στο πρωθυπουργικό περιβάλλον έκανε και η Ντόρα Μπακογιάννη χθες, η οποία εμμέσως και εν μέρει συμμερίστηκε τις ενστάσεις της Μαριέττας Γιαννάκου για τη σταυροδοσία.

Που χάθηκε ο Κώστας Καραμανλής…

Πολλούς ψιθύρους προκάλεσε η απουσία του Κώστα Καραμανλή από τη σημερινή παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδικά, δε, σε συνδυασμό με τα αιχμηρά σχόλια του Ευάγγελου Αντώναρου για πολλούς εκ των υποψηφίων, δεν ήταν λίγοι όσοι έκαναν λόγο για… πολιτική απουσία.

Η αλήθεια είναι ότι ο πρώην Πρωθυπουργός, πιστός στην… παράδοση, έχει ξεκινήσει ήδη τις πασχαλινές του διακοπές και βρίσκεται εκτός Αθηνών… [matrix24.gr]

Original article: Γκρινία στη ΝΔ για το ευρωψηφοδέλτιο – Τους πήραν στο …ψιλό στον ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα