ΣΥΡΙΖΑ: Δεν του…πάει η Θράκη – Παραιτήθηκε υποψήφιος – Κατηγορείται ως θαυμαστής των “Γκρίζων Λύκων”

Παραιτήθηκε από υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ο Αχμέτ Κουρτ, μετά τα δημοσιεύματα που αποκάλυψαν τον θαυμασμό του για τον ηγέτη των “Γκρίζων Λύκων”.

Ο Αχμέτ Κουρτ είναι πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης που είναι γνωστή στη Θράκη για τις πολλές στενές σχέσεις της με το Τουρκικό Προξενείο. Ο Κουρτ όπως σημειώνει ο Ριζοσπάστης με σημερινό ρεπορτάζ του έχει στενές σχέσεις με το εθνικιστικό μειονοτικό κόμμα DEB που ίδρυσε το 1991

ο Σαδίκ Αχμέτ, το οποίο μάλιστα φέρεται διατεθειμένο να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές. Ο Κουρτ μάλιστα έσπευσε να δηλώσει τη στήριξη του στο μειονοτικό σχήμα, όπως αναφέρει εκτεταμένο ρεπορτάζ του Έθνους.

Επίσης σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Τουρκικά Νέα» ο Κουρτ με την ιδιότητά του ως προέδρου της ΤΕΞ, μετέβη πρόσφατα στην Τουρκία, όπου δεν παρέλειψε να περάσει και να καταθέσει στεφάνι στο μαυσωλείο του Μουσταφά Κεμάλ. Ακόμα επισκέφτηκε τα πολιτικά κόμματα, μεταξύ των οποίων και το φασιστικό ΜΗΡ (Γκρίζοι Λύκοι) του Ντεβλέτ Μπαχτσελί στον οποίο ο Κουρτ έδωσε και μια πλακέτα του συλλόγου ΤΕΞ (φώτο)!

Original article: ΣΥΡΙΖΑ: Δεν του…πάει η Θράκη – Παραιτήθηκε υποψήφιος – Κατηγορείται ως θαυμαστής των “Γκρίζων Λύκων”.

Keywords
Τυχαία Θέματα