Συνεχίζεται η κόντρα Μητσοτάκη – ΠΑΣΟΚ για μισθούς και απολύσεις στο Δημόσιο

Δεν έχει τέλος η κόντρα ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης για το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο.

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε με σημερινές του δηλώσεις ότι αποτελεί διαρθρωτικό πρόβλημα το γεγονός ότι οι υπάλληλοι μπαίνουν στο Δημόσιο με σχετικά υψηλό μισθό συγκριτικά με τον ιδιωτικό τομέα και καταλήγουν με χαμηλό μισθό για την προϋπηρεσία τους και τα προσόντα τους.

Το

ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι ότι όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για το νέο μισθολόγιο που προβλέπει εισαγωγικό μισθό 680 ευρώ στο δημόσιο και περικοπές στην προσωπική διαφορά χιλιάδων υπαλλήλων «αποτελούν σχεδιασμούς, τους οποίους το ΠΑΣΟΚ δεν έχει αποδεχθεί».

«Ο αρμόδιος Υπουργός καλά θα κάνει να μάθει να διαβουλεύεται με τους κυβερνητικούς εταίρους του και να ασχολείται λιγότερο με τις διαρροές στα ΜΜΕ» προσθέτει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Πέραν των δηλώσεων για τους μισθούς ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε σήμερα πως η δέσμευση της χώρας για ολοκλήρωση αυτού του κύκλου των απολύσεων, που θα είναι και ο τελευταίος, ισχύει. «Θα γίνονται απολύσεις το 2015 και το 2016 όποτε εντοπίζονται απατεώνες που μπήκαν από την πίσω πόρτα» συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα