Συνάντηση Paul Polman με τον Νίκο Βερόπουλο, Πρόεδρο του Ομίλου Σουπερμάρκετ Βερόπουλος

Συνάντηση με τον Νίκο Βερόπουλο πραγματοποιήσε τις προηγούμενες ημέρες ο Paul Paulman, Πρόεδρος της Unilever. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της σύντομης επίσκεψής του στη χώρα μας, σκοπός της οποίας ήταν να διαπιστώσει ο ίδιος την εικόνα της αγοράς και να συζητήσει με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά τις προοπτικές της, ο πρόεδρος της Unilever

δεν παρέβλεψε να κάνει ακόμα μία συνάντηση. Αυτή ήταν σε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας Βερόπουλος, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για αρκετές ώρες με τον πρόεδρος της αλυσίδας. Ο Paul Paulman ήθελε να έχει την άποψη του Έλληνα λιανέμπορου για την συμπεριφορά των καταναλωτών και το προϊοντικό μίγμα της κρίσης αλλά και την εμπορική στρατηγική της αλυσίδας για την αντιμετώπισή της. Άλλωστε οι κύριοι Paulman και Βερόπουλος είναι γνώριμοι από παλιά μέσω των διεθνών συναντήσεων του ECR.

Στην επίσκεψη στο κατάστημα τον κ. Paulman συνόδευαν από την πλευρά της εταιρίας στην Ελλάδα οι κ.κ. Σπύρος Δεσσύλας, Ανδρέας Ασλανίδης ενώ στο κατάστημα τους υποδέχτηκε ο κ. Νίκος Βερόπουλος με την Διευθύντρια του καταστήματος, κυρία Μαρία Περλορέτζου.

Keywords
Τυχαία Θέματα