Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών: Δεν είναι (ακόμα) ώρα, απαντά στη Φώφη ο Πρωθυπουργός

Δεν συντρέχει λόγος σύγκλησης του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών αυτή τη στιγμή απάντησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά κατά την τηλεφωνική τους συνομιλία. Ωστόσο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο σύγκλησης του Συμβουλίου πριν ή μετά τη Σύνοδο Ε.Ε. – Τουρκίας στις 7 Μαρτίου.

Η τηλεφωνική συνομιλία έγινε με πρωτοβουλία της κ. Γεννηματά η οποία ενημέρωσε

τον Πρωθυπουργόα για το αίτημα που υπέβαλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για την ανάγκη διαμόρφωσης μιας εθνικής γραμμής αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης, αλλά και υπεράσπισης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, ζήτησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά κατά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

«Είμαι στη διαθεσή σας και στη διάθεση του πρωθυπουργού, για τη σύγκληση μιας τέτοιας σύσκεψης» τόνισε, από την πλευρά του, ο κ. Παυλόπουλος. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι οι κανόνες με βάση τους οποίους συγκαλείται η σύσκεψη είναι γνωστή και σημείωσε: Θεωρώ ότι και ο πρωθυπουργός και οι επικεφαλής των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων του τόπου θα συνεννοηθείτε. Και εφόσον το κρίνει σκόπιμο και εκείνος και εσείς, είμαι στη διαθεσή σας για τη χάραξη μιας ενιαίας γραμμής υπεράσπισης και του τόπου και της ίδιας της Ευρώπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα