Α. ΤΣΙΠΡΑΣ: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ – ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ Φ. ΚΟΥΒΕΛΗ

13:18 3/7/2014 - Πηγή: BankWars

Όπως ανακοίνωσαν οι ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να του ανακοινώσει την απόφαση του κόμματος.

“Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συμφωνούμε με την απαίτηση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού να συνυπογράψουμε για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το ξεπούλημα της ΔΕΗ” αναφέρει η σχετική

ανακοίνωση.

Όπως προσθέτουν οι ΑΝΕΛ: “Παράλληλα ο Πάνος Καμμένος τόνισε στον Αλέξη Τσίπρα ότι η μικρή ΔΕΗ αποτελεί το πρώτο βήμα για την παραχώρηση των πηγών ενέργειας που πρέπει να σταματήσει τώρα”.

Σημειώνουν δε ότι “Το νομοσχέδιο για τη ΔΕΗ εισάγεται στη Βουλή την ίδια ημέρα που ξεκινά η διαδικασία παραχώρησης των θαλάσσιων οικοπέδων στο Ιόνιο και τη Νότιο Κρήτη παίρνοντας ως δεδομένο τη μέση γραμμή με την Ιταλία και τη Λιβύη, δικαιώνοντας τη θέση των ΑΝΕΛ εδώ και τρία χρόνια ενώ όμως ο Πρωθυπουργός δεν προχωρά στην ανακήρυξη της ΑΟΖ”.

Επαφή και με Κουβέλη

Ο Φώτης Κουβέλης μίλησε τηλεφωνικά με τον Αλέξη Τσίπρα και εκτίμησαν ότι δεν πρέπει να προχωρήσει το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση της «μικρής» ΔΕΗ.

Οι δυο τους συμφώνησαν ότι θα συναντηθούν άμεσα οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των δύο κομμάτων. Την Δευτέρα θα συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ για να λάβει και τυπικά την απόφαση ώστε να υπογράψουν οι βουλευτές την πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Α.Τσίπρας: Μπορεί να συγκεντρώσει 120 βουλευτές για το “όχι” στην πώληση της μικρής ΔΕΗ;

Keywords
Τυχαία Θέματα