Συμφωνία ΕΒΕΑ- Ιατρικού Αθηνών, για υπηρεσίες υγείας σε 100.000 μέλη

Πρόγραμμα συνεργασίας μεταξύ του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου της Αθήνας και του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών ανακοίνωσαν σήμερα ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος και ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών

Βασίλης Αποστολόπουλος.

Το πρόγραμμα προβλέπει εκπτώσεις και ειδικές τιμές σε πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες υπηρεσίες υγείας για τα περίπου 100.000 μέλη του ΕΒΕΑ, τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις- μέλη και στο ΕΒΕΑ και τις οικογένειές τους. Οι εκπτώσεις αφορούν, μεταξύ άλλων, τις ιατρικές επισκέψεις σε όλες τις ειδικότητες, διαγνωστικές εξετάσεις, νοσηλεία και ειδικά προγράμματα προληπτικού ελέγχου για όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μίχαλος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «η στήριξη με κάθε τρόπο των ανθρώπων που αποτελούν την ψυχή κάθε επιχείρησης αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητα για το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, ιδιαίτερα σήμερα που η κρίση έχει επιτείνει τα προβλήματα και την ανασφάλεια του συνόλου του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και των εργαζομένων».

Ο κ. Αποστολόπουλος επισήμανε από την πλευρά του ότι με τη συμφωνία καθίστανται πιο προσιτές οι ιατρικές υπηρεσίες που παρέχουν οι κλινικές του Ομίλου στον εργαζόμενο και την επιχείρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα