Συγκέντρωση στο Σύνταγμα του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή το απόγευμα – Θέλει να δείξει πως “παλεύει” και εκτός Βουλής

Σε συγκέντρωση «υπεράσπισης της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού» καλεί για τηνΚυριακή στις 18:00 στο Σύνταγμα, ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Την ώρα που θα συζητείται η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, οι εργαζόμενοι

και η νεολαία πρέπει να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στην τρόικα, αντίστασης στο μνημόνιο και στη συρρίκνωση της δημοκρατίας» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία ολοκληρώνεται με το μήνυμα: «Φτάνει πια! Σταματάμε την καταστροφή, υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία, αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας»…

Ανάλογες συγκεντρώσεις θα γίνουν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας, ενώ αύριο βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα εκδράμουν στις πλατείες των πόλεων μοιράζοντας έντυπο υλικό.

Σκοπός των εκδηλώσεων αυτών είναι “να καταδειχθεί η αναντιστοιχία μεταξύ της λαϊκής βούλησης και της πλειοψηφίας του κοινοβουλίου και να δοθεί η δυνατότητα στους εργαζόμενους και στη νεολαία «να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στην τρόικα, αντίστασης στο μνημόνιο και στη συρρίκνωση της δημοκρατίας».

Original article: Συγκέντρωση στο Σύνταγμα του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή το απόγευμα – Θέλει να δείξει πως “παλεύει” και εκτός Βουλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα