Στις προβλήτες Πειραιά και Ραφήνας οι ταξιδιώτες – Απαγορευτικό απόπλου πλοίων έως τις 12.45

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, εξαιτίας του απαγορευτικού απόπλου που τέθηκε σε ισχύ για τα δρομολόγια πλοίων από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο. Κανονικά τα δρομολόγια για Αργοσαρωνικό και Κρήτη.

Το απαγορευτικό απόπλου τέθηκε σε ισχύ

λόγω των θυελλωδών ανέμων που φτάνουν έως και τα 9 μποφόρ, με αποτέλεσμα στις πύλες αναχώρησης των πλοίων να συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός επιβατών, οι οποίοι δεν γνώριζαν την έκδοση απαγορευτικού.

Πιο συγκεκριμένα, δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στον Πειραιά παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, εκτός από το Speedrunner το οποίο θα φύγει με καθυστέρηση για Σέριφο, Σίφνο και Μήλο.

Επίσης, υπάρχει ενδεχόμενο να αναχωρήσει αλλά με καθυστέρηση, το πλοίο Κύδων, με προορισμό τα Χανιά, ενώ κανονικά ταξιδεύουν τα πλοία με προορισμό τον Αργοσαρωνικό.

Δεμένα παραμένουν και τα πλοία στο λιμάνι της Ραφήνας για τις Κυκλάδες, καθώς και στο Λαύριο με προορισμό την Κέα και Κύθνο.

Το απαγορευτικό ισχύει έως τις 12.45 το μεσημέρι ωστόσο, στις 10 το πρωί αναμένεται νέα ενημέρωση από το Λιμεναρχείο.

Καλό είναι οι επιβάτες πριν ταξιδέψουν να επικοινωνούν με τα πρακτορεία και τις ναυτιλιακές εταιρείες. Πολύ αυξημένη η κίνηση των οχημάτων προς τα λιμάνια Πειραιά και Ραφήνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα