Στην “απόχη” του ΣΔΟΕ καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Μύκονο, Ρόδο, Κω

Σε φορολογικό σαφάρι επιδίδεται η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβάσεων στη φορολογική και ασφαλιστική νομοθεσία σε περιοχές με αυξημένη τουριστική κίνηση.

Από τα στοιχεία των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν το διάστημα από 16 έως και 21 Αυγούστου σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Μύκονο, Ρόδο και Κω διαπιστώθηκαν:

Παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας σε σνακ μπαρ-εστιατόριο ευρύτερη περιοχή της Μυκόνου.

Απασχόληση εργαζομένων που δεν είχαν καταχωρηθεί στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού σε καφετέρια-σνακ μπαρ, καθώς και παραβάσεις φορολογικής νομοθεσίας σε πιτσαρία και σε σε καφέ-σνακ μπαρ στη Ρόδο.

Απασχόληση εργαζομένων εκτός ωραρίου σε αναψυκτήριο, εστιατόρια και σνακ-μπαρ, καθώς και παραβάσεις στης φορολογικής νομοθεσίας σε εστιατόριο-αναψυκτήριο στη Κω.

Για τις παραπάνω παραβάσεις ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες, για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] [email protected] της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα