Στην αγορά της Ιορδανίας «εισβάλει» η MLS Πληροφορική

12:56 4/2/2013 - Πηγή: BankWars

Στην αγορά της Ιορδανίας «εισβάλει» η MLS Πληροφορική, με τους πλοηγούς Talk&Drive, η οποία υπέγραψε τριετή συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας με όμιλο της περιοχής.

Οπως ανακοίνωσε, μετά την είσοδό της στις αγορές της Τουρκίας, της Χιλής, της Κύπρου, του Μαρόκου και της Σαουδικής Αραβίας, η MLS διαθέτει στην αραβική γλώσσα τον πλοηγό MLS

Talk&Drive, ο οποίος θα ενσωματώνει χάρτες της εταιρείας Navteq.

Για την ανάπτυξη της αγοράς πλοήγησης στην Ιορδανία, η MLS σύναψε αποκλειστική συνεργασία με τον όμιλο επιχειρήσεων Abu Khader. Ο όμιλος, που ιδρύθηκε το 1937, αποτελεί τον αντιπρόσωπο των αυτοκινητοβιομηχανιών BMW, Mitsubishi, Opel και Fiat στην Ιορδανία.

Στα πλαίσια της διμερούς αυτής συμφωνίας, η MLS έχει αναλάβει την υποχρέωση να εφοδιάσει τη Jerusalem Modern Solutions, θυγατρική εταιρεία του ομίλου Abu Khader, με 1000 τεμάχια του πλοηγού MLS Talk&Drive, με άμεση πρώτη παράδοση 250 τεμάχια. Από την πλευρά της η Jerusalem Modern Solutions αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή του εν λόγω πλοηγού μέσω των οχημάτων του ομίλου και του εκτεταμένου δικτύου αντιπροσώπων της.

Keywords
Τυχαία Θέματα