Στ. Θεοδωράκης: Πάμε για …ναυάγιο αν δεν πάρουμε τα 7,2 δισ. από την τρόικα

Την ανάγκη κυβερνητικής λύσης μετά τις 25 Ιανουαρίου επισήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης και προειδοποίησε δε ότι δεύτερες εκλογές θα ήταν καταστροφικές, και ότι «αν δεν πάρει τα 7,2 δισ. ευρώ (σ.σ της τελευταίας δόσης) η χώρα, θα ναυαγήσει».Μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε ότι «είμαστε υποχρεωμένοι να αναζητήσουμε σημεία επαφής για να αποφύγουμε εκλογές Μάρτιο. Θα κλειστούμε εν ανάγκη
σε ένα δωμάτιο και θα φύγουμε δίνοντας μια κυβερνητική λύση».

Για το χρέος τόνισε ότι το Ποτάμι ζητεί περίοδο χάριτος για μια αναπτυξιακή περίοδο και μικρότερα επιτόκια. «Δεν είναι ρεαλιστικό να βγεις αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη να ζητήσεις κούρεμα. Πρέπει να γίνει συνολική συζήτηση για το χρέος δεν πρέπει να είμαστε οι ‘μοναχικοί καβαλάρηδες’» εξήγησε.Ο κ. Θεοδωράκης είπε ακόμη:

«Θέλουμε δουλειές; Εγώ δουλείες με το δημόσιο αφεντικό δεν θέλω. Θα φύγουν οι κρατικοί υπάλληλοι της ΝΔ και θα έρθουν αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ… Με λίγη ενίσχυση μπορούμε να στηρίξουμε την ιδιωτική επιχειρηματικότητα όχι στη λογική να ‘ανοίξουμε το κράτος’, χρειαζόμαστε επενδύσεις απο ξένες μεγάλες εταιρείες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα