Σούπερ Παναθηναικός κέρδισε με 2-0 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή

Ο Παναθηναϊκός επικρατώντας στην Κομοτηνή του Πανθρακικού με 2-0 μείωσε την απόσταση από τη δεύτερη θέση και τον ΠΑΟΚ στους έξι βαθμούς και από την τρίτη (Ατρόμητο) στους τρεις.

Σε ένα παιχνίδι με ρυθμό και καλές φάσεις από την αρχή του, ο Καπίνο εξουδετέρωσε σωτήρια το σουτ του Καθάριου στο 6ο λεπτό, ενώ στο 9΄

ο Καρέλης είδε την εξαιρετική ατομική προσπάθειά του και το δυνατό βολέ που εξαπέλυσε να καταλήγει στο δοκάρι του Σέρεμετ.

Ο Πανθρακικός έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία στο 11΄, με τον Ίγκορ να κινείται στην πλάτη της άμυνας και με ψηλοκρεμαστό σουτ να στέλνει την μπάλα πάνω από το δοκάρι, ενώ στο 14΄ ο Καθάριος βρέθηκε πάλι σε επίκαιρη θέση αλλά δεν τελείωσε σωστά τη φάση.

Στο 26ο λεπτό οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ με σουτ στην κίνηση από τον Καρέλη, σε βαθιά μπαλιά του Αμπέιντ.

Στο 59΄ οι «πράσινοι» διπλασίασαν με κεφαλιά του Ατζαγκούν ύστερα από πολύ μεγάλο λάθος του Σέρεμετ, που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός (Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ, Χρήστου (82′ Χασομέρης), Καθάριος (63′ Μολίνα), Έμποου, Μπεν Σαμπάτ, Ρομέου, Τζάνης (90′ Μαμούτ), Ντιόγκο.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Καπίνο, Σίλντεφελντ, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέντ (84′ Δώνης), Ατζαγκούν (87′ Ντίνας), Καρέλης (74′ Πέτριτς).

Original article: Σούπερ Παναθηναικός κέρδισε με 2-0 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Keywords
Τυχαία Θέματα