ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Θεαματικός ο Ολυμπιακός, τραγικός ο Παναθηναϊκός – Τι έγινε στην 29η αγωνιστική

Σε μια από τις πιο χορταστικές φετινές του εμφανίσεις ο Ολυμπιακός ήταν για μεγάλο διάστημα απολαυστικός κόντρα στην Κέρκυρα.

Έπειτα από ένα σαρωτικό πρώτο μέρος (κι επιστρέφοντας εξίσου φουριόζος από τα αποδυτήρια) καθάρισε με άνεση και στιλ τους Φαίακες με σκορ 3-0 στο «Καραϊσκάκη».

Μια ακόμα ηγετική εμφάνιση από τον Τσόρι

που σκόραρε με εκτέλεση φάουλ (9’), είχε την ασίστ στο τέρμα του Χάρα που άνοιξε λογαριασμό στο ελληνικό πρωτάθλημα (48’), ενώ κακώς δεν μέτρησε ένα ακόμα όμορφο γκολ (υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ). Ενδιάμεσα ο Μποτία χρίστηκε σκόρερ (26’) με κοντινό πλασέ.

Ανήμποροι να περιορίσουν τους Πειραιώτες οι φιλοξενούμενοι, που το μόνο που κατάφεραν ήταν να πλησιάσουν το γκολ της τιμής με το σουτ του Γκόμες να σταματά στο δοκάρι στις καθυστερήσεις.

ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΠΑΟ

Χωρίς να έχει ούτε ένα παίκτη στοιχειωδώς διακριθέντα (με εξαίρεση τον Στιλ), ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με κάτω τα χέρια 1-0 από τη Βέροια που έκανε τεράστιο άλμα για τη σωτηρία της.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος στο 36’ ο Μπεν, ο οποίος μαζί με τον άτυχο Μπαργκάν και τους Βεργώνη, Όστοϊτς ήταν οι κορυφαίοι της ομάδας της Ημαθίας στον πάγκο της οποίας επέστρεψε για άλλη μια φορά ως υπηρεσιακός τεχνικός ο Στέφανος Γαϊτάνος.

Απλή αναφορά στο φύλλο αγώνα σχεδόν όλοι οι παίκτες του «τριφυλλιού», με ορισμένους από αυτούς να χάνουν την ευκαιρία να δείξουν πως αξίζουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 0-1
Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 3-1
Skoda Ξάνθη-Ατρόμητος 1-0
Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης 2-1

Keywords
Τυχαία Θέματα