Σκρέκας: Ναι στις πρόωρες εκλογές-ανίκανη η κυβέρνηση

Σε συνέντευξη του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο τομεάρχης Ενέργειας και βουλευτής της ΝΔ Κώστας Σκρέκας επαναλαμβάνει το αίτημα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για διενέργεια πρόωρων εκλογών, ενώ χαρακτηρίζει ανίκανη την κυβέρνηση.

Παράλληλα, χρησιμοποιεί ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα για τα θέματα της οικονομίας. Μιλά για καταστροφική οικονομική πολιτική που διώχνει τους επενδυτές και υπογραμμίζει πως ακόμα και οι επενδύσεις που είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη κυβέρνηση «καρκινοβατούν κάτω από τις ιδεοληψίες και τις κομματικές αγκυλώσεις της κυβέρνησης.

Ο

κ. Σκρέκας κατηγορεί επίσης την κυβέρνηση για πολιτική εξαπάτηση των Ελλήνων πολιτών και λέει συγκεκριμένα πως το μοναδικό μέλημα της κυβέρνησης «είναι πως θα διατηρηθεί στην εξουσία, αδιαφορώντας για τη ζημιά που προκαλεί στη χώρα».

Στον αντίποδα, επισημαίνει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε από την αρχή για μια συμφωνία αλήθειας με τους πολίτες και «με οδηγό αυτή, θα δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αντιστρέψουμε τη σημερινή μιζέρια και παρακμή που μαστίζει τη χώρα». Επιπλέον με την ιδιότητα του τομεάρχη Ενέργειας αναφέρει ως πλέον τραγικό λάθος της κυβέρνησης το χειρισμό της ΔΕΗ ενώ ως βουλευτής Τρικάλων στέλνει το μήνυμά του στους πολίτες της εκλογικής του περιφέρειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα