ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: Κακώς δεν ήρθαν στο συνέδριο Παπανδρέου – Σημίτης

Τόσο ο Κώστας Σημίτης, όσο και ο Γιώργος Παπανδρέου έπρεπε να είναι παρόντες στην εναρκτήρια συνεδρίαση του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, εκτίμησε ο βουλευτής του Κινήματος Κώστας Σκανδαλίδης, διότι, όπως είπε, είναι η στιγμή όλες οι δυνάμεις του χώρου να ενωθούν «όχι με τη στενή έννοια του ΠΑΣΟΚ,

αλλά για το καλό της χώρας».

Σε συνέντευξή του στον ρ/σ Βήμα FM, ο πρώην υπουργός υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ παραμένει η δύναμη που μπορεί να ηγηθεί της ανασυγκρότησης του χώρου της Κεντροαριστεράς, ο οποίος ξεπερνά το 60%, απέναντι στον περίεργο, όπως τον χαρακτήρισε, διπολισμό και δικομματισμό ΝΔΣΥΡΙΖΑ, που δεν ξεπερνά το 40% στις δημοσκοπήσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Σκανδαλίδη, το ΠΑΣΟΚ πρέπει να απευθυνθεί και στη δεξαμενή των ψηφοφόρων που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και στους άλλους «και να έχει ταυτόχρονα τη μετριοπάθεια και την ταπεινότητα οι όροι συνεργασίας που θα προτείνει να είναι όροι όσμωσης με όλες τις κινήσεις και προσωπικότητες του χώρου».

Όσον αφορά την κυβέρνηση, επανέλαβε ότι ο Πρωθυπουργός πρέπει να φέρει μια νέα προγραμματική συμφωνία, ενώ για το ρόλο του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι πρέπει να έχει μια άλλη σχέση και να ασκεί κριτική. «Δεν λέω να φύγει από την κυβέρνηση», διευκρίνισε, αλλά «να τη στηρίξει βάσει μιας πολιτικής και να μη συμμετέχει στην καθημερινή διαχείριση».

Keywords
Τυχαία Θέματα