Σφοδρή σύγκρουση ΚΚΕ -ΣΥΡΙΖΑ για την πώληση του 902 – Ποιος είναι ο επενδυτής-«φάντασμα»;

19:58 7/8/2013 - Πηγή: BankWars

Βαρύ είναι το κλίμα ανάμεσα σε Κουμουνδούρου και Περισσό, με αφορμή την πώληση του 902 σε επενδυτή -«φάντασμα».

ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, ρίχνουν λάδι στη φωτιά της αντιπαράθεσης, με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα να ζητά εδώ και τώρα εξηγήσεις για την πώληση του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού, την ώρα που το ΚΚΕ κάνει λόγο για «βρώμικη» επίθεση εις βάρος τους.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί

μεταξύ των δύο κομμάτων είναι το ανώνυμο σχόλιο στον διαδικτυακό «902», όπου μεταξύ άλλων ο Περισσός κάνει λόγο για «βρωμιές» σε βάρος του ΚΚΕ, επικαλούμενο και σχετικά σχόλια τόσο του αρθρογράφου Θ. Καρτερού αλλά και του σάιτ «Ισκρα» του Π. Λαφαζάνη, όπως αναφέρει το Έθνος.

«Αυτοί είναι που σαν τον ΣΥΡΙΖΑ, σαν Αυγή, σαν “Κόκκινο” και Left.gr δεν χορταίνουν να γράφουν ύμνους για τους “υγιείς” καπιταλιστές, τους οποίους υπόσχονται να βοηθήσουν όταν γίνουν κυβέρνηση», έγραψαν χαρακτηριστικά.

«Οσο για το “ρεπορτάζ” στην Ισκρα του Π. Λαφαζάνη, όσοι οραματίζονται ένα ΚΚΕ “σούπα” με όχημα και τη μετατροπή του “902″ σε σταθμό “κανάλι όλης της Αριστεράς με τη στήριξη των αριστερών δυνάμεων”, ας αλλάξουν πλευρό», επεσήμανε το ΚΚΕ.

Η απάντηση Λαφαζάνη

Άμεση ήταν η απάντηση από την πλευρά του Π. Λαφαζάνη, κάνοντας λόγο ότι η ηγεσία του ΚΚΕ υιοθετεί το δόγμα «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση» για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, το ξεπούλημα της άδειας και των συχνοτήτων του «902» σε μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα.

Διαβάστε επίσης:

Ποιός αγόρασε τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό 902 από το ΚΚΕ; “Πόλεμος” ΚΚΕ-ΕΣΗΕΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα