ΣΕΛΜΑΝ: Ανακοίνωση για το άρθρο 99 και τον τραπεζικό της δανεισμό

H ορισθείσα για τις 2.10.2013 εκδίκαση της αίτησης της Σέλμαν Α.Ε. περί υπαγωγής της στη διαδικασία εξυγίανσης κατ’ άρθρο 99 επ. του Ν. 3588/2007 δεν απορρίφθηκε αλλά ματαιώθηκε, ήτοι δεν εκδικάσθηκε, διευκρινίζει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Σημειώνει επίσης πως η συζήτηση της αίτησης πτώχευσης κατά της Σέλμαν με αιτούντες το «Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων

ΣΕΛΜΑΝ Βασιλικού Χαλκίδας» και εννέα εργαζόμενους, η οποία είχε ορισθεί να συζητηθεί επίσης στις 2.10.2013, αναβλήθηκε για τις 5.02.2014.

Στην ανακοίνωση που εξέδεσε με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα, η Σέλμαν επισημαίνει πως οι διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιάρθρωση του τραπεζικού δανεισμού της συνεχίζονται και μέχρι σήμερα δεν έχει καταρτισθεί σχετική συμφωνία.

Αναφέρει επίσης πως, κατά καιρούς, επιχειρήσεις του κλάδου με έδρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση περιουσιακών της στοιχείων και σημειώνει πως εφόσον υπάρξει οποιαδήποτε επιχειρηματική εξέλιξη, θα προβεί σε σχετική ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα