Σχολή Μωραίτη: Πανηγύρι στις 9 και 10 Απριλίου για κοινοφελείς σκοπούς

20:51 4/4/2016 - Πηγή: BankWars

Η Μαθητική Κοινότητα του Λυκείου της Σχολής Μωραΐτη οργανώνει ένα διήμερο εκδηλώσεων και στηρίζει κοινωφελείς σκοπούς. Το «Πανηγύρι» είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο γεγονός της Μαθητικής Κοινότητας και διοργανώνεται κάθε χρόνο, εδώ και 38 χρόνια, από ειδική επιτροπή.

Το «Πανηγύρι» του 2016 θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 9 & 10 Απριλίου στη Σχολή Μωραΐτη στο Ψυχικό και τα έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα «Παιδική Στέγη» και στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά».

Το «Πανηγύρι» περιλαμβάνει πολλές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, οργανωμένες αποκλειστικά

από τα ίδια τα παιδιά. Ενδεικτικά αναφέρουμε συναυλίες, χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, καφενείο, κρεπερί, δραστηριότητες και παιχνίδια ειδικά για τους μικρούς μας φίλους.

Οι εκθέσεις, που διοργανώνονται από τους μαθητές, οι αγώνες μεταξύ καθηγητών και μαθητών, η μπουάτ, ο μαθητικός χορός αλλά και η περίφημη λοταρία είναι από τις πλέον δημοφιλείς δραστηριότητες του «Πανηγυριού».

Το σχολείο καλεί όλους τους πολίτες στην εκδήλωση, της οποίας στόχος είναι η διασκέδαση και η ευχαρίστηση που προσφέρει η συνεργασία και η συλλογική εθελοντική προσφορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα