Ρωμανός: Δεν θέλω να συναντήσουν οι γονείς μου τον Σαμαρά

Με δήλωση του δικηγόρου του ο Νίκος Ρωμανός λέει «όχι» στην συνάντηση των γονιών του με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά την Δευτέρα.

«Καταλαβαίνω την αγωνία τους αφού κινδυνεύουν να χάσουν το παιδί τους, αλλά είμαι κάθετα αντίθετος να συναντήσουν οι γονείς μου τον Σαμαρά» δηλώνει με σημείωμα του ο Νίκος Ρωμανός.

«Ο Σαμαράς έχει πλήρη γνώση των γεγονότων και δεν χρειάζεται κανένα πυροσβεστικό ραντεβού για να ενημερωθεί για καταστάσεις που γνωρίζει και επικροτεί» καταλήγει το σημείωμα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ

Συνάντηση με τους γονείς του Νίκου Ρωμανού θα έχει τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Οι γονείς και ο δικηγόρος του νεαρού προσπαθούν, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, να πείσουν τον Ρωμανό να σταματήσει την απεργία πείνας, αλλά εκείνος, απειλεί και με απεργία δίψας!
Το αίτημα για συνάντηση του Γιώργου Ρωμανού και της Παυλίνας Νάσιουτζίκ μετέφερε στο γραφείο του πρωθυπουργού ο δικηγόρος του απεργού πείνας. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου στις 11 το πρωί της Δευτέρας.

Το θέμα της συνάντησης, έχει προκαλέσει πολλά θετικά σχόλια στο διαδίκτυο, αλλά πολλαπλάσια είναι τα αρνητικά σχόλια. Παραθέτουμε ένα από αυτά: “Εμπρός, λοιπόν, όλοι οι γονείς ληστών, διαρρηκτών και λοιπών εγκληματιών που είναι στη φυλακή. Ζητήστε κι εσείς ακρόαση από τον Πρωθυπουργό. Θα σας δεχτεί και θα συζητήσει μαζί σας την απελευθέρωση του κανακάρη σας. Ήμαρτον, πόσο χαμηλότερα μπορεί να πέσει αυτή η χώρα;”

Keywords
Τυχαία Θέματα