Ρήξη στις σχέσεις Καμμένου – Φίλη – Σφοδρή επίθεση του υπουργού στον βουλευή του ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή απάντηση στα «πυρά» που εξαπέλυσε χθες ο Νίκος Φίλης κατά του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ, έδωσε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Θα μπλοκάρουμε όποιον κ. Φίλη έχει ξεπεράσει τις «κόκκινες γραμμές» της συνεργασίας μας», είπε και υπογράμμισε «Όταν βγήκε ο Φίλης κατά των Ποντίων τον μπλοκάραμε, όταν επιτέθηκε στην Εκκλησία τον μπλοκάραμε».

Ο κ.Καμμένος

χαρακτήρισε βρώμικα τα σενάρια συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι ότι αν ο κ. Φίλης θέλει “συνεργασία με τα βρώμικα, εάν λέει ότι θέλει να πάει να βρει τον κ. Παπανδρέου, τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Λοβέρδο, χαλάλι του, ας βγάλουν και τον Τσοχατζόπουλο από τη φυλακή να γίνουν μια ωραία παρέα”.

Επίσης ο κ. Καμμένος σημείωσε, ερωτηθείς για το αν το έχει συζητήσει με τον Αλέξη Τσίπρα, πως: «Έχουμε σοβαρότερα θέματα να συζητήσουμε με τον πρωθυπουργό από μεμονωμένες δηλώσεις»

Αναφερθείς στις συνεχείς προκλήσεις της Τουρκίας, ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τη γειτονική χώρα για «απώλεια ψυχραιμίας». Όπως είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας «στην περιοχή των Ιμίων βρίσκεται συνεχώς ελληνική παρουσία και χθες δεν έγινε καμία πτήση τουρκικού ελικοπτέρου, κάνοντας παράλληλα λόγο για «τουρκική μονταζιέρα».

Για τους Τούρκους στρατιωτικούς στον Έβρο είπε ότι θα αποφασίσει η ελληνική δικαιοσύνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα