Ραντεβού Σαμαρά – Βενιζέλου απόψε στο Μαξίμου – Τα βάζουν κάτω για συμφωνία με τρόικα έως την Κυριακή

Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εσωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο θα έχει στις 20:00 ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο Μέγαρο Μαξίμου.

Παρών θα είναι ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος θα τους ενημερώσει για την πορεία της συζήτησης, που θα έχει, στις 17:00, με τα μέλη

της τρόικας.

Αισιόδοξος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Με δεδομένες τις πιέσεις που ασκούνται από τους Ευρωπαίους για κατάληξη των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των δανειστών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στον ρ/σ Σκάι, εξέφρασε αισιοδοξία για επίτευξη συμφωνίας έως την Κυριακή.

Κληθείς να σχολιάσει το ύφος με το οποίο απάντησε χθες ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών ερωτηθείς για το χρέος, υποστήριξε πως το θέμα του χρέους τέθηκε στον κ. Σόιμπλε με επίμονο τρόπο ενώ μιλούσε για άλλα θέματα.

Σε ό,τι αφορά τον τρόπο διάθεσης του πρωτογενούς πλεονάσματος του 2013, ο κ. Κεδίκογλου είπε ότι το σχέδιο είναι να διανεμηθεί σε κατηγορίες με υψηλό δείκτη διάχυσης στην οικονομία – φέρνοντας ως παράδειγμα τους χαμηλοσυνταξιούχους- καθώς εκτίμησε ότι θα δαπανήσουν τα χρήματα στην αγορά.

Original article: Ραντεβού Σαμαρά – Βενιζέλου απόψε στο Μαξίμου – Τα βάζουν κάτω για συμφωνία με τρόικα έως την Κυριακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα