Πυρπόλησαν τζιπ της αστυνομίας στο σπίτι του Α.Φλαμπουράρη μέρα μεσημέρι

Επίθεση με βόμβες μολότοφ σημειώθηκε στις 12.40 εναντίον της αστυνομικής δύναμης έξω από το σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέξανδρου Φλαμπουράρη στην οδό Βουλγαροκτόνου στα Εξάρχεια.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, περίπου 15 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά στην στατική αστυνομική δύναμη της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης που φρουρεί το σπίτι του κ. Φλαμπουράρη και πέταξαν βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα να αρπάξει φωτιά ένα αστυνομικό τζιπ.

Η φωτιά σβήστηκε από τους αστυνομικούς. To όχημα υπέστη ζημιές, αλλά

ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός.

Οι δράστες μετά την επίθεση τράπηκαν σε φυγή.

ΣΥΡΙΖΑ

«Η πολλοστή επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη αποδεικνύει την εμμονή σκοτεινών κύκλων εναντίον του προσώπου του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη, σημειώνει ότι «η ώρα της επίθεσης, μέρα μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας, σε σημείο όπου από τύχη δεν υπήρχαν περαστικοί, προσιδιάζει σε αδίσταχτους ανθρώπους του υποκόσμου».

«Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η κυβέρνηση πρόκειται να φοβηθούν από τέτοια μαφιόζικα χτυπήματα»

Η ΝΔ

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο καταδικάζει η Νέα Δημοκρατία την επίθεση στην κατοικία του Αλέκου Φλαμπουράρη. «Καλούμε την κυβέρνηση και τον κατ’ ευφημισμό υπουργό Προστασίας του Πολίτη να βάλουν τέλος σε αυτήν την νοσηρή κατάσταση»

Keywords
Τυχαία Θέματα