Ψυχοπαθής(;) αστυνομικός στραγγάλισε το 7 χρονο παιδί του

ΣΟΚ στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, από το έγκλημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης.

Ένας 48χρονος πατέρας στραγγάλισε το 7χρονο κοριτσάκι του, στο σπίτι τους, επί της οδού Νεμέας.

Ο δράστης που υπηρετεί στις δυνάμεις των ΜΑΤ, στη Θεσσαλονίκη, παραδόθηκε και ομολόγησε την πράξη του.

Άνδρες της Ασφάλειας έσπευσαν στο σπίτι

της οδού Νεμέας, ενώ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εκλήθη άμεσα. Το πλήρωμά του κατέβαλε προσπάθειες να κρατήσει στη ζωή το άτυχο κοριτσάκι, άλλα, δυστυχώς, ήταν πλέον αργά. Στο σημείο έσπευσε και γιατρός που κατοικεί στην περιοχή και περιγράφει στο protothema.gr τι αντίκρισε: «Το παιδάκι ήταν αναίσθητο, ξαπλωμένο στο κρεβάτι και δεν είχε παλμούς. Επί δυόμιση ώρες κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το επαναφέρουμε στη ζωή, αλλά ήταν αδύνατον»

Η μητέρα της μικρής επέστρεψε στο σπίτι την ώρα που είχε φτάσει το ασθενοφόρο στο σπίτι για να παραλάβει το ίδιο της το παιδί και νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ. Με τον 48χρονο αστυνομικό έχουν ένα ακόμα κοριτσάκι, 1,5 έτους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης εργαζόταν αρχικά ως σκοπός στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη. Πριν από περίπου δέκα μήνες, η γυναίκα του έφερε στον κόσμο άλλο ένα παιδάκι και ο ίδιος έκανε χρήση της εννιάμηνης άδειας πατρότητας, δηλαδή παρέμενε στο σπίτι, καθώς η μητέρα ήταν ιδιωτική υπάλληλος και έπρεπε να εργάζεται πολλές ώρες.

Μόλις επέστρεψε στην υπηρεσία του από την άδεια, μετατέθηκε στις διμοιρίες των ΜΑΤ. Σύμφωνα με συναδέλφους του, η εξέλιξη αυτή τον είχε δυσαρεστήσει πολύ, με αποτέλεσμα να εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια για τις νέες του αρμοδιότητες. Μάλιστα, συχνά έλεγε πως ήταν πολύ μεγάλος για να είναι μάχιμος και πως ήταν καλύτερα στην προηγούμενη θέση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα