Τι είπε ο Α. Σαμαράς με τον Πρίγκιπα Alwaleed bin Talal για τις αποκρατικοποιήσεις και τις τράπεζες

[UPD] Οι επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν σήμερα το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο δισεκατομμυριούχος πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας, Alwaleed bin Talal.

Σύμφωνα με το Reuters, το οποίο επικαλείται δηλώσεις Έλληνα αξιωματούχου υπό καθεστώς ανωνυμίας, επρόκειτο για μια εθιμοτυπική επίσκεψη,
κατά την οποία εκφράστηκε ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα.Βάσει του δημοσιεύματος, η Ελλάδα αναζητά επενδυτές στο πλαίσιο του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων για τη ΔΕΠΑ, τη ΔΕΗ, τα ΕΛΠΕ, το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος αλλά και στρατηγικούς επενδυτές για τη Eurobank αλλά και για την αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό.

Νωρίτερα το Bank Wars μετέδιδε:

Ο Πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας Al-Waleed Bin Talal Bin Abdulaziz Alsaud βρίσκεται στην Αθήνα και συναντάται το απόγευμα με τον πρωθυπουργό, Α. Σαμαρά, ενώ εν συνεχεία έχει προγραμματίσει να δει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλο στο ΥΕΘΑ.

Στο επίκεντρο της συνάντησης με τον πρωθυπουργό αναμένεται να βρεθεί το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων της κυβέρνησης.

Η παρουσία πριγκίπων και γενικώς Αράβων, δεν έχει αποδώσει τίποτα τα τελευταία χρόνια από επενδυτικής πλευράς. Κουβέντα για την κουβέντα. Δυστυχώς, λοιπόν, που ο πρίγκιψ δε θα συνοδεύεται στις συναντήσεις του από την εντυπωσιακή συνοδό του, ώστε να έχουν κάποιο ενδιαφέρον και οι φωτογραφίες…

Keywords
Τυχαία Θέματα