“Πουλημένα παλιοτόμαρα, θα πεθάνετε” – Επιστολή – απειλή για Ν.Αναστασιάδη και Π.Δημητριάδη

08:16 5/4/2013 - Πηγή: BankWars

Με εκτέλεση απειλούν τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, όπως επίσης και τα μέλη των οικογενειών τους, άγνωστοι που αυτοαποκαλούνται «Ομάδα διάσωσης των καταθέσεων, ορκισμένοι μέχρι θανάτου». Οι απειλές διατυπώνονται σε επιστολή – προκήρυξη που εστάλη στην κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης» που αποκαλύπτει σήμερα ότι πριν λίγες μέρες η σύζυγος και τα παιδιά του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας

της Κύπρου εγκατέλειψαν την Κύπρο. Μάλιστα τα παιδιά διέκοψαν τα μαθήματα τους στο σχολείο.Πουλημένα παλιοτόμαρα. Σταματήστε αμέσως το κούρεμα των καταθέσεων. Γνωρίζουμε τι ακόμα μας περιμένει από εσάς εθνοπροδότες. Δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα και σε καμιά οργάνωση. Ορκισμένοι να πεθάνετε».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης», η επιστολή φέρει ημερομηνία 20 Μαρτίου και μεταξύ άλλων αναφέρει: «Σας προειδοποιούμε και δεν μπλοφάρουμε. Θα αρχίσουμε από τα εγγόνια σας, θα πάμε στα παιδιά σας και θα αφήσουμε εσάς τελευταίους για να πονέσετε όσο και εμείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα