Που κολλάει το ντηλ Σαββίδη για το Μακεδονία Παλλάς

Οι τριβές που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ της εταιρείαςLLC Atlantis Park, συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη και της ελληνικής ξενοδοχειακής αλυσίδα Aldemar φαίνεται πως είναι σύμφωνα με πληροφορίες, η κύρια αιτία για την καθυστέρηση που υπάρχει στην επίτευξη συμφωνίας για το Μακεδονία Παλλάς.

Η Atlantis είχε ανακηρυχτεί νικήτρια του διαγωνισμού με σχετική

ανακοίνωση του ΙΚΑ-ΤΕΑΜ στις 11/10/2013 στην οποία αναφερόταν:

«Μετά την αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών, πλειοδότης αναδείχτηκε η εταιρεία LLC Atlantis Pak, η οποία προσέφερε ετήσιο μίσθωμα ύψους 1.722.000 ευρώ, το οποίο προσαυξάνεται με τα προβλεπόμενα ποσοστά συμμετοχής του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στον κύκλο εργασιών του ξενοδοχείου».

Η πλευρά της πλειοδότριας εξασφάλισε, σύμφωνα με πληροφορίες, παράταση μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία, με την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων.

Ωστόσο, οι τριβές που καταγράφονται στο εσωτερικό του σχήματος αποτελούν «αγκάθι» για την επίτευξη του deal. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως η εμπλοκή συνδέεται με τον όρο του διαγωνισμού που απαιτούσε από τον ανάδοχο να διαθέτει πείρα στη λειτουργία ξενοδοχείων κατηγορίας άνω των τεσσάρων αστέρων και τζίρο άνω των 10 εκατ. ευρώ.

Original article: Που κολλάει το ντηλ Σαββίδη για το Μακεδονία Παλλάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα