Πολιτικοί ματάκηδες στοχοποιούν λάθος πρόσωπα με τις λίστες του KEEΛΠΝΟ

Mε το επιχείρημα ότι η εταιρεία της συζύγου τού Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννη Στουρνάρα συμμετείχε και κέρδισε σε διαγωνισμό που προκηρύχθηκε το 2009 από το KΕΕΛΠΝΟ και κατακυρώθηκε το 2011, όταν ο κ. Στουρνάρας δεν ήταν καν υπουργός (έγινε το 2012),

ο “ενοχλητικός” σημερινός κεντρικός τραπεζίτης δέχεται μια ακόμη επίθεση.

Ατυχώς οι περίφημες λίστες του ΚΕΕΛΠΝΟ που έδωσε στην δημοσιότητα ο αρχηγός των ΑΝΕΛ κ. Πάνος Καμμένος αξιοποιούνται επιλεκτικά δίνοντας την δυνατότητα σε όσους πιθανόν εμπλέκονται πραγματικά να απολαμβάνουν την ασυλία που τους εξασφαλίζει η στοχοποίηση λάθος προσώπων.

Η πλάκα είναι ότι ο σημερινός Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Γιαννόπουλος (επιλογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) κατ΄επανάληψη έχει δηλώσει ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο με τις χορηγίες του Οργανισμού.

Κοτζάμ Πρόεδρος (και γιατρός) είναι κάτι παραπάνω θα γνωρίζει για το μαγαζί που διοικεί.

Στο κάτω-κάτω εάν είναι θέμα Δικαισύνης ας επιληφθεί η Δικαιοσύνη.

Το να κυκλοφορούν οι λίστες σαν διαφημοστικά φυλλάδια από συρτάρι σε συρτάρι είναι αστεία εικόνα αλλά χαρακτηριστική της Κολομβίας των Βαλκανίων.

Οι ίδιες λίστες πριν φτάσουν στο γραφείο του υπουργού Ξανθού ησύχαζαν στο γραφείο του υπουργού Κουρουμπλή.

Αυτές τις λίστες τις έχουν πάρει μάτι όλοι σχεδόν οι πολιτικοί ματάκηδες και ο καθείς ανάλογα με ποιον θέλει να χτυπήσει, τις “αξιοποιεί” ανάλογα.

Με αφορμή λοιπόν το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας για το ΚΕΕΛΠΝΟ, δημοσιεύματα επιχειρούν να εμπλέξουν τον σημερινό Διοικητή σε δουλειές που είχε αναλάβει στο πολύ παρελθόν (και όταν ο ίδιος δεν βρισκόταν καν στο πολιτικό κάδρο της χώρας), η εταιρεία Mindwork της Λίνας Στουρνάρα–η οποία εδώ και 27 χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και επικοινωνίας σε εταιρείες του κλάδου της Υγείας.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είχε προκηρυχθεί το 2009 και τις προδιαγραφές τις είχε καθορίσει το ίδιο το KEEΛΠΝΟ.

Ο διαγωνισμός κατακυρώθηκε το 2011 ενώ ο κ. Στουρνάρας έγινε υπουργός το 2012!

Ψέγουν επίσης την κυρία Στουρνάρα, επειδή εταιρεία του πατέρα της είχε καταδικαστεί το 1984 (όταν η ίδια σπούδαζε στην Αγγλία) για την μη έγκαιρη καταβολή ασφαλιστικών υποχρεώσεων από το … 1979.

Πιάσε το αυγό και κούρευτο.

Τι ήθελαν δηλαδή;

Να μην ασκεί καμία επαγγελματική δραστηριότητα, επειδή το όνομά της περιλαμβανόταν στη μετοχική σύνθεση μιας οικογενειακής εταιρείας το πάλαι ποτέ; Με αυτή τη λογική η μισή Ελλάδα θα έπρεπε να αποκλείεται από διαγωνισμούς του Δημοσίου.

Για να σοβαρευτούμε λίγο, οι ίδιοι γνωστοί κύκλοι, επειδή δεν βρίσκουν κάτι για να κατηγορήσουν τον Στουρνάρα, ψάχνουν τα μέλη της οικογενείας του (ή το …Ε9 του!) μήπως και ανακαλύψουν κάτι. Να είναι βέβαιοι ότι θα απογοητευθούν όσο και αν ψάξουν!

Για την ιστορία πάντως, ερωτηθείς σχετικά ο υπουργός Υγείας κ. Αντρέας Ξανθός, ουσιαστικά απάλλαξε την εταιρεία Mindwork της Λίνας Στουρνάρα, καθώς ξεκαθάρισε με έμφαση ότι «δεν έχει πρόβλημα η εταιρεία… Το ΚΕΕΛΠΝΟ ελέγχεται»… είπε με νόημα.

Πηγή: http://kourdistoportocali.com/post/48727/keelpno

Keywords
Τυχαία Θέματα