Ποιοί επιχειρηματίες, σύμβουλοι και υπουργοί πάνε Τελ Αβίβ με τον Α. Σαμαρά

Στο Τελ – Αβίβ στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης θα βρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όπου θα έχει σειρά επαφών και επισκέψεων με θέματα τις τηλεπικοινωνίες, τις τεχνολογίες, βιοτεχνολογίας κ.α.

Στο πλευρό του πρωθυπουργού, σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρίσκεται ο ειδικός σύμβουλος, Ανδρέας Ταπραντζής, από το ΤΑΙΠΕΔ, ο διευθύνων σύμβουλος του Invest in Greece, Στέφανος Ησαΐας, ο διευθύνων

σύμβουλος της Attica Ventures, Γιάννης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του ΟΠΕ, Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, εκπρόσωποι φαρμακευτικών βιομηχανιών, κατασκευαστικών ομίλων και βιομηχανιών τροφίμων και τουριστικών ομίλων, θεσμικοί φορείς, αλλά και οι Έλληνες υπουργοί Ανάπτυξης, Τουρισμού, Δημόσιας Τάξης, Άμυνας, Εξωτερικών κλπ.

Από τη μεριά των ισραηλινών επικέντρωση θα υπάρξει στους κλάδους της πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών με την διευθύνουσα σύμβουλο του Ισραηλινού Συνδέσμου Υψηλής Τεχνολογίας κα. Karin Mayer Rubinstein, σε αυτόν των φαρμάκων, της υγείας και της βιοτεχνολογίας καθώς θα υπάρξει επίσκεψη της ελληνικής αποστολής στο τεχνολογικό πάρκο Har Hotzvim στα Ιεροσόλυμα και στην εταιρεία TEVA, στον αγροδιατροφικό κλάδο μέσω επαφών με τον Ισραηλινό Οργανισμό Αγροτικής Έρευνας, ενώ επαφές θα γίνουν και στην τεχνολογική θερμοκοιτίδα Kinrot Technology Ventures.

Κύριοι ομιλητές από την μεριά των ισραηλινών θα είναι οι κ.κ. Baruch Gindin του παγκόσμιου leader στον τεχνολογικό τομέα ομίλου Gartner, ο Επικεφαλής του ισραηλινού φορέα τεχνολογιών υγείας Arie Orenstein, ο ειδικός στις start up επιχειρήσεις καθηγητής Israel Frieder κ.ά.

Σημαντική θα είναι η παρέμβαση του προέδρου του Ισραηλινού ΣΕΒ Zvi Oren, της προέδρου του Ισραηλινό-ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Gila Lieber Golan και του προέδρου των ισραηλινών επιμελητηρίων Uriel Lynn.

Keywords
Τυχαία Θέματα