ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Τελεσίγραφο FIFA – Κύπελλο μέχρι 15 Απριλίου, αλλιώς Grexit

13:52 5/4/2016 - Πηγή: BankWars

Η πολυαναμενόμενη επιστολή από την οποία εν πολλοίς κρίνεται το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου εδώ βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ αλλά και του Υπουργείου Αθλητισμού.

Η FIFA ζητάει πρωτίστως την επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας ζητώντας άμεση συμμόρφωση με τους κανόνες της. Εάν αυτό δεν συμβεί τότε αυτομάτως το Grexit θα αποτελεί μια θλιβερή πραγματικότητα αφού ο διεθνής αποκλεισμός θεωρείται

δεδομένος!

Η διορία που έδωσε η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία εκπνέει στις 15 Απριλίου. Εάν δεν σημειωθεί κάποια εξέλιξη σε αυτό το διάστημα τότε το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πάψει να υφίσταται με την σημερινή μορφή του.

Το μπαλάκι πλέον βρίσκεται στην πλευρά του Σταύρου Κοντονή, την ίδια στιγμή που ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης δέχεται πιέσεις προκειμένου να παραιτηθεί για να διευκολύνει την κατάσταση.

Πρόθεση του υφυπουργού Αθλητισμού, είναι να πραγματοποιηθεί ακόμη και σήμερα συνάντηση ανάμεσα στους τέσσερις «μεγάλους» ώστε να τεθούν επί τάπητος όλα τα ενδεχόμενα μετά τις τελευταίες αναμενόμενες, πλην όμως δραματικές εξελίξεις.

Πηγή: gazetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα