Π.Μουσάς από τη φυλακή: Είμαι πολιτικός κρατούμενος!

Με καταγγελίες κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά απαντά μέσα από τη φυλακή ο προφυλακισθείς για την υπόθεση του κυκλώματος εκβιαστών Παναγιώτης Μουσάς. Ο ίδιος λέει ότι είναι πολιτικός κρατούμενος της κυβέρνησης.

Μιλώντας στον Real FM ο κ. Μουσάς ισχυρίστηκε ότι δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ, ενώ κατήγγειλε ότι ο τρίτος κατηγορούμενος, δημοσιογράφος Χρήστος Φράγκου -για τον οποίο μίλησε την Τρίτη

στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης- ήταν συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και είχε καθημερινές συνομιλίες και συνεργασία με στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου.

«Ο κ. Φράγκου που είναι το τρίτο πρόσωπο που έκρυβε ο πρωθυπουργός, μιλούσε κάθε μέρα με 2-3 συμβούλους του πρωθυπουργού μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου και συμμετείχε σε συσκέψεις σε υπουργεία, δεν βγήκαν οι συνομιλίες του ποτέ όμως. Είχε πάει και στις Βρυξέλλες.

» Τον έκρυβε χθες ο Τσίπρας. Είναι φίλος και του κ. Παππά από παλιά. Έχουν κατασχέσει το κινητό του, να δούμε με ποιους μίλαγε από το Μέγαρο Μαξίμου. Να δούμε αν είναι συκοφάντης ο Μητσοτάκης, ή ψεύτης ο Τσίπρας. Να ανοίξουν οι λογαριασμοί μου την τελευταία 10ετία να δούμε, να ανοίξουν και της κας Κάντζου. Θα κάνω μήνυση τον κ. Καμμένο για ό,τι είπε».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μουσάς ανέφερε στη συνέντευξή του πως η υπόθεσή του είναι στημένη από το Μέγαρο Μαξίμου και την Αμαλία Κάντζου, την οποία είπε ότι ποτέ δεν εκβίασε.

«Η καταγγελία είναι μόνο της κ. Κάντζου. Όλη η κατηγορία στηρίζεται στην άποψη της Κάντζου ότι την εκβίασα. Πουθενά δεν υπάρχουν απειλές για το παιδί της. Εκοψαν και έραψαν τις συνομιλίες, για να με ενοχοποιήσουν.

» Σε κάποια συνομιλία μού είπε ότι η κόρη της είναι πρωταθλήτρια ιππασίας και της λέγαμε να μας στείλει φωτογραφία να την βάλουμε σε 10 site να χαρεί το παιδί. Δεν υπάρχουν απειλές πουθενά. Αν η φωνή μου ακουστεί από τις συνομιλίες ή αν φέρει ένας αποδείξεις ότι πήρα χρήματα από τη ΝΔ, δεν θα κάνω αίτηση αποφυλάκισης» δήλωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα