Πληρωμένο από την Εθνική και την Alpha Bank το αφιέρωμα της Wall Street Journal για την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΑ ΜΜΕ εταιρεία επικοινωνίας

“Ειδική έκδοση της WSJ για την Ελλάδα σε συνεργασία με την…

Η Wall Street Journal Europe σε συνεργασία με την ….. και με τη στήριξη της Εθνικής Τράπεζας

και της ALPHA Bank πραγματοποίησε ένα αφιέρωμα 4 σελίδων στην Ελλάδα.

Με τίτλο: Crossing a new economy threshold, “Διασχίζοντας ένα νέο όριο της οικονομίας” , η διεθνής έγκυρη εφημερίδα δίνει το στίγμα για τη νέα εποχή που ανατέλλει στην ελληνική οικονομία με τη λήξη της παρουσίας της τρόικας στην Ελλάδα.

Η …. συνεργάτης της Wall Street Journal Europe για την ελληνική αγορά προγραμμάτισε το ειδικό αφιέρωμα με αφορμή τη θετική συγκυρία για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας μετά την εξαετή ύφεση.

Η Wall Street Journal Europe αποτέλεσε το εγκυρότερο διεθνές εργαλείο για την προβολή των αποτελεσμάτων της ελληνικής οικονομίας στα διεθνή οικονομικά και πολιτικά κέντρα αλλά κυρίως στον ευρωπαϊκά όργανα.

Η κίνηση αυτή της…. είναι ένα βήμα στην προσπάθεια που γίνεται για την αλλαγής της εικόνας της ελληνικής οικονομίας στο εξωτερικό, που όλα αυτά τα χρόνια της επιτήρησης της τρόικας έχει υποστεί βαρύ πλήγμα. Στο πνεύμα αυτό κινήθηκε και η συνδρομή των δύο αξιόπιστων ελληνικών πιστωτικών ιδρυμάτων που συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί η ειδική έκδοση”.

Keywords
Τυχαία Θέματα