Aπαγωγή επιχειρηματία στον Πειραιά

Θύμα απαγωγής έπεσε το πρωί της Πέμπτης επιχειρηματίας στον Πειραιά.

Λίγο πριν τις 9 το πρωί, ο επιχειρηματίας, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης κάβας ποτών, έπεσε θύμα απαγωγής στην ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά, την ώρα που κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, πλησίασαν τον 51χρονο επιχειρηματία την ώρα που εκείνος έμπαινε

στο αυτοκίνητό του και τον άρπαξαν.

Τον έβαλαν μέσα σε ένα βανάκι και εξαφανίστηκαν.

Την καταγγελία έκαναν στις Αρχές αυτόπτες μάρτυρες, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για απαγωγή ή η αρπαγή έγινε στα πλαίσια κάποιου ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ζητήσει λύτρα, ωστόσο από την αστυνομία εκτιμάται ότι στη συνέχεια θα επικοινωνήσουν με την οικογένεια του επιχειρηματία.

Συγγενής του απαχθέντα επιχειρηματία στον Realfm 97,8: Τον πήραν σηκωτό, δεν πρόλαβε να αντιδράσει

Αγωνία για τον εντοπισμό του επιχειρηματία από τον Πειραιά, ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής το πρωί της Πέμπτης εξέφρασε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή συγγενής του.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, «δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα. Η απαγωγή έγινε στις 8.30 το πρωί. Όπως κάθε μέρα πήγαινε στη δουλειά του, τρία άτομα τον έπιασαν χειροπόδαρα τον έβαλαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Τον πήραν σηκωτό, δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Έγινε ξαφνικά γιορτινές μέρες που ο άλλος είναι ανύποπτος».

«Απ’ ότι ξέρω δεν τον απασχολούσε κάποιο θέμα. Είχαμε μιλήσει την προηγούμενη μέρα . Η απαγωγή έγινε έξω από το σπίτι του. Έχει ακουστεί ότι φορούσαν μπλούζες των Ε.Κ.Α.Μ. Ήταν με ένα μπλε αυτοκίνητο σαν βανάκι. Θα φανεί τι κρύβεται πίσω από την απαγωγή. Περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις», πρόσθεσε ο κ. Νίκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα