Πλακώθηκαν άγρια Σγουρός, Τσουκαλάς, Παναγούλης για τον Αστέρα Βουλιαγμένης

ΑΡΕΝΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής. Ο Γιάννης Σγουρός ενώ είχε πει ότι η συζήτηση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την ιδιωτικοποίηση του Αστέρα Βουλιαγμένης είχε αναβληθεί για επόμενη συνεδρίαση, έφερε το θέμα νωρίτερα, χθες. Ακολούθησε χαμός.

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, μεταξύ των οποίων οι Στάθης Παναγούλης και Δημήτρης Τσουκαλάς, ξεκίνησαν τις φραστικές επιθέσεις εναντίον του Περιφερειάρχη. Συνεργάτης του Γιάννη Σγουρού, ο Χάρης Πασβαντίδης, έκανε λόγο για

οργανωμένο σχέδιο «μπαχαλοποίησης» προκειμένου να μην περάσει η μελέτη και αντέδρασε βίαια όταν του επιτέθηκε ένας άνδρας ο οποίος παράλληλα έβριζε χυδαία τον Περιφερειάρχη.

Η ένταση γενικεύθηκε. Ο Περιφερειάρχης Σγουρός και ο βουλευτής Τσουκαλάς ήρθαν στα χέρια, ενώ εκνευρισμένος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και περιφερειακός σύμβουλος, Στάθης Παναγούλης επιτέθηκε σε άλλους συναδέλφους του.

Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, όπως του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Αθανασίου, η ένταση εκτονώθηκε.

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Τσουκαλάς και ο Περιφερειάρχης Γ.Σγουρός ήρθαν στα χέρια, ενώ ο Στ. Παναγούλης επιτέθηκε σε άλλους συναδέλφους του.

Original article: Πλακώθηκαν άγρια Σγουρός, Τσουκαλάς, Παναγούλης για τον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Keywords
Τυχαία Θέματα