Πιάσανε τον Άγγελο Φιλιππίδη στην Τουρκία! – Τον πρόδωσε το κινητό του τηλέφωνο…

upd: Ο Άγγελος Φιλιππίδης που συνελήφθη τελικά στην Κωνσταντινούπολη σε ξενοδοχείο της Πλατείας Ταξίμ, βρισκόταν στην Τουρκία από τις 3 Ιανουαρίου. Καμία σχέση με ΗΠΑ και δουλειές. Τούρκοι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του αναλύοντας τα ηλεκτρονικά ίχνη του κινητού του τηλεφώνου.
Και αυτό, γιατί το ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του έγινε διεθνές, ενώ οι ελληνικές αρχές διαπίστωσαν πως το κινητό του τηλέφωνο εκπέμπει από το εξωτερικό

και συγκεκριμένα από την Τουρκία.
Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται: «Συνελήφθη χθες το βράδυ (22.40 ώρα) στην Κωνσταντινούπολη -μετά από πληροφορίες που διαβίβασε η Ελληνική Αστυνομία στις τουρκικές Αρχές ασφαλείας- ο Άγγελος Φιλιππίδης, ο οποίος αναζητείτο για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στην πλατεία Ταξίμ, σε εκτέλεση διεθνούς εντάλματος σύλληψης.

Κατά τη σύλληψη βρέθηκαν στην κατοχή του:

-311 λίρες Τουρκίας,
- 5.615 ευρώ,
- 1.005 λίρες Αγγλίας,
- 18.090 δολάρια Χονγκ-Κονγκ,
- 220 φράγκα Ελβετίας,
- 1.514 δολάρια ΗΠΑ,
- δύο κινητά τηλέφωνα κι ένα usb 2 GB,
- μπλοκ επιταγών και κάρτες τραπεζών,
- άδεια παραμονής στην Ελβετία και άδειες ικανότητας οδήγησης αλλοδαπών αρχών
- δύο διαβατήρια ελληνικών Αρχών, εκ των οποίων το ένα είχε λήξει και
- διάφορα έγγραφα

Ο Άγγελος Φιλιππίδης είχε μεταβεί από τη χώρα μας στην Κωνσταντινούπολη την 03-01-2014, όπου και παρέμενε μέχρι τη σύλληψή του».

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ

Συνελήφθη στην Τουρκία, προδομένος …από το κινητό του, καθώς έλεγε πως ήταν στις ΗΠΑ για δουλειές, ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Άγγελος Φιλιππίδης.

Τις επόμενες ώρες ή το αργότερο έως το πρωί της Κυριακή αναμένεται να γίνει η μεταγωγή του στην Αθήνα, προκειμένου να βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Αν αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, η θέση του επιβαρύνεται. Το να λές σε όλα τα κανάλια συνεντευξιαζόμενος ότι βρίσκεσαι στις ΗΠΑ και εσύ είσαι…δίπλα στην Τουρκία, είναι κάτι που θα το μετρήσουν οι δικαστικές αρχές.

Original article: Πιάσανε τον Άγγελο Φιλιππίδη στην Τουρκία! – Τον πρόδωσε το κινητό του τηλέφωνο….

Keywords
Τυχαία Θέματα