ΠΑΤΡΑ: Νέα στοιχεία για τους νονούς της νύχτας και τη δολοφονία Π.Τσίρκα

Δυο άνδρες και μια ξανθιά γυναίκα που επέβαιναν σε ένα τζιπ μάρκας Daihatsu Terios αναζητούν οι αστυνομικοί για την δολοφονία του 38χρονου Παναγιώτη Τσίρκα και τον τραυματισμό άλλων δυο ανδρών που επέβαιναν στην BMW, η οποία εγκλωβίστηκε από τους δολοφόνους μέρα- μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο στην περιοχή Ζαρουχλέικα της Πάτρας.

Το τζιπ έκλεισε το Ι.Χ. που

συγκρούστηκε με ένα μπλε αυτοκίνητο μάρκας Seat Ibiza και οι δύο άνδρες κατέβηκαν και άρχισαν να πυροβολούν τους επιβάτες.

Από τον καταιγισμό πυρών τραυματίστηκε θανάσιμα ο Παναγιώτης Τσίρκας και σοβαρά ο Νικόλαος Ντάντης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εισήχθη κατευθείαν στο χειρουργείο. Ο τρίτος επιβάτης του BMW Δημήτρης Βαρβαρέσος τραυματίστηκε ελαφρά από τη σύγκρουση και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, με τους ενόπλους να τον ακολουθούν πυροβολώντας εναντίον του χωρίς όμως να τον πετύχουν!

Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει 12 κάλυκες από το σημείο της αιματηρής ενέδρας και τους έστειλαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας για δακτυλικά αποτυπώματα και βαλλιστική εξέταση. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η μαφιόζικη επίθεση έγινε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που έχουν άμεση σχέση με την προ ημερών διπλή δολοφονία.

Ο 38χρονος Παναγιώτης Τσίρκας, που δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, ήταν παλιός γνώριμος των αστυνομικών.

Είχε κατηγορηθεί σε συμμετοχή στο μεγάλο κύκλωμα «νονών» της νύχτας που εξαρθρώθηκε το Μάρτιο του 2011 στην Πάτρα και είχε προφυλακιστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αλλά αποφυλακίστηκε όταν απέδειξε ότι οι κατηγορίες δεν ευσταθούσαν. Ο τραυματίας Νικόλαος Ντάντης είναι γνωστός από την ενασχόλησή του με αθλητικό σωματείο της Αχαΐας.

Keywords
Τυχαία Θέματα