ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0 – Διαιτητής Στυλιάρας…για στυλιάρι

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τον Παναθηναϊκό (2-0), αποτέλεσμα που καθιστά φαβορί τον ΠΑΣ Γιάννινα για την κατάκτηση της 5ης θέσης.

Σημείο-κλειδί του στο ματς της Τούμπας η αποβολή του Σο στο 39΄. Ο Σενεγαλέζος, που παρατηρήθηκε στο 1ο λεπτό με κίτρινη κάρτα, τιμωρήθηκε με δεύτερη από τον Στυλιάρα για μία προβολή στο κέντρο του γηπέδου, απόφαση που σαφώς ήταν άκρως τραβηγμένη από τον ρέφερι.

Ο ΠΑΟΚ,

που είχε την πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος, χωρίς, όμως, να απειλήσει ούτε μία φορά την εστία του Καρνέζη, εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική του υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 58΄ άνοιξε το σκορ με τον Καμαρά (η μπάλα άλλαξε πορεία από το πόδι του Μαρίνου). Μετά το γκολ το έργο των παικτών του Γιώργου Δώνη έγινε πιο εύκολο, καθώς οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να βρουν τους διαδρόμους για να ισοφαρίσουν.

Ετσι στο 81΄ ήρθε το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων με κοντινή προβολή του Βούκιτς μετά την επέμβαση του Καρνέζη στην κεφαλιά του Αθανασιάδη.

Η τακτική του Φάμπρι να «δέσει» την άμυνά του και να παραταχθεί στο γήπεδο με πρώτο στόχο την ισοπαλία απέδωσε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η αποβολή του Σο χάλασε εντελώς τα πλάνα του Ισπανού τεχνικού. Ο Παναθηναϊκός, μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, γνώρισε την 7η εφετινή του ήττα κι έμεινε τρεις βαθμούς πίσω από τον ΠΑΣ Γιάννινα, στη μάχη που δίνουν οι δύο ομάδες για την 5η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ

Keywords
Τυχαία Θέματα