ΠΑΟΚ – ΚΑΛΛΟΝΗ 1-1 – Ο Ιβάν Σαββίδης έπιασε από το σβέρκο οπαδό που διαμαρτυρήθηκε

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, έμεινε στο 1-1 στην άδεια Τούμπα απέναντι στην Καλλονή. Ο Φακούντο Περέιρα απάντησε στο γκολ του Καμαρά.

Ο «Δικέφαλος» ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του σκόρερ του με απευθείας κόκκινη στο 87΄ (διαπληκτισμός με τον Λεονίνι), ενώ οι «νησιώτες» έχασαν με τη σειρά τους τον Μπαρέρα για τον ίδιο λόγο τον Μπαρέρα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με δεύτερη κίτρινη κάρτα, επειδή κλώτσησε την μπάλα.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να σκοράρουν στο πρώτο δεκάλεπτο,

διάστημα στο οποίο μπήκαν ορμητικά, όμως δεν τα κατάφεραν και στη συνέχεια η απόδοσή τους άρχισε να φθίνει. Ο ΠΑΟΚ πίεσε και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με την Καλλονή που ήταν πολύ επικίνδυνη στην κόντρα να «χτυπά» στο 64΄, όταν ο έμπειρος Καμαρά νίκησε τον Γλύκο, στην ασίστ του Λεοζίνιο.

Οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν στο 74΄ με τον Περέιρα, ο οποίος πλάσαρε τον Χογκ από γύρισμα του δραστήριου Μακ. Το σκορ δεν άλλαξε ως τη λήξη, ενώ οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, για τους λόγους που προαναφέρθηκαν.

Αμέσως μετά το πέρας της αναμέτρησης με την Καλλονή ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ίβαν Σαββίδης εξερχόμενος του γηπέδου και λίγο πριν αποχωρήσει με το αυτοκίνητό του είχε επεισόδιο με οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ φέρεται να έπιασε από τον σβέρκο οπαδό του ΠΑΟΚ που πήγε να του διαμαρτυρηθεί για την κακή εικόνα της ομάδας σε έντονο είναι αλήθεια ύφος.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες στο επεισόδιο πήρε μέρος και ο γιος του προέδρου του ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης) Γλύκος, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης (68′ Μαντούρο), Τζιόλης (77′ Ρατς), Μάρτενς (55′ Σαββίδης), Μακ, Περέιρα, Κουλούρης.

Καλλονή (Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Βαλιός, Γιορέντε, Καλτσάς (90′ Γιώργου), Μπαρέρα, Καμαρά (83′ Κύπρου), Μανούσος, Λεοζίνιο, Χωριανόπουλος (58′ Κεϊτά).

Keywords
Τυχαία Θέματα