ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: Θρήνος για τον αυτοδημιούργητο θρύλο – Η μάνα: “Που πας παιδί μου…”

upd: Χιλιάδες πολίτες και ανάμεσα τους συνάδελφοι του Παντελή Παντελίδη αποχαιρετούν αυτήν την ώρα τον επιτυχημένο, αυτοδημιούργητο νεαρό τραγουδιστή που ο θάνατος του συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Το φέρετρο με την γαλανόλευκη, συνοδεύουν αυτή την ώρα στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης συμμαθητές του από το Πολεμικό Ναυτικό. Πλήθος κόσμου, νέοι και άνθρωποι όλων των ηλικιών, αποχαιρετούν σήμερα τον Παντελή Παντελίδη. Στο πρόσωπό του είδαν το πρότυπο του αυτοδημιούργητου, που κατάφερε μόνος, χωρίς …δεκανίκια, να περάσει από την αφάνεια στη δημοφιλία.

Ενδεικτικό της αγάπης του κόσμου για τον Παντελή Παντελίδη είναι το γεγονός πως την ημέρα που χάθηκε από τη ζωή οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο για την τραγική είδηση ξεπέρασαν τις 500.000 ενώ στο twitter αναρτήθηκαν πάνω από 100.000 μηνύματα.

Από τις 10.00, στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία εκατοντάδες θαυμαστές και φίλοι, επώνυμοι αλλά κυρίως ανώνυμοι, του επεφύλαξαν το τελευταίο χειροκρότημα και θα τον συνοδεύσουν το μεσημέρι στην τελευταία του κατοικία, στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Αθηνά, η οποία έφθασε υποβασταζόμενη, ψιθυρίζοντας «παιδί μου, πού πας παιδί μου;».

Νωρίς το βράδυ της Παρασκευής έφτασε η σορός του Παντελή Παντελίδη στο σπίτι του στη Νέα Ιωνία μέσα σε λευκό φέρετρο. Ο συγκεντρωμένος κόσμος που βρισκόταν εκεί, πάνω από 250 άτομα, ξέσπασε σε δυνατά χειροκροτήματα, φωνάζοντας «Παντελή μας, θα ζήσεις για πάντα».

Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του λαϊκού τραγουδιστή, ο κόσμος έσπευσε να εκδηλώσει τη συμπαράστασή του στην οικογένεια, αλλά και να εκφράσει τη λύπη του, τόσο μέσα από τα social media όσο και στο σημείο του δυστυχήματος με αφιερώσεις, λουλούδια και εικονίσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα