ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Πήρε τον Μπερίσα από τη Ρόμα

Τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό προανήγγειλε ο 18 χρονος Βαλμίρ Μπερίσα λίγο μετά την άφιξη της Ρόμα στην Αθήνα για το φιλικό με την ΑΕΚ.

Ο Σουηδός επιθετικός θα παραχωρηθεί δανεικός από τους «Ρωμαίους» στο «τριφύλλι» για την προσεχή περίοδο, ενώ ο ίδιος ο παίκτης δεν έκρυψε την ικανοποίησή

του που θα αγωνιστεί στους «πράσινους».

Στη Σουηδία, υποστηρίζουν ότι ο νεαρός στράικερ έχει εξαιρετικά προσόντα και εφόσον δουλέψει μπορεί να γίνει ο διάδοχος του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς καθώς το αγωνιστικό του στιλ θυμίζει λίγο τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μπερίσα έχει αλβανική καταγωγή, αλλά αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής Σουηδίας ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στη Χάλμσταντ.

«Έρχομαι σε ένα μεγάλο σύλλογο, που μου δίνει την ευκαιρία να εξελιχθώ και να βελτιωθώ ως παίκτης», τόνισε μεταξύ άλλων ο νεαρός παίκτης στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου τον υποδέχθηκαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Πρόσθεσε ακόμη ότι του έχουν μιλήσει για το σύλλογο οι Μπαϊράμι και Τοροσίδης, ενώ επισήμανε πως αποτελεί επιπλέον κίνητρο η επικείμενη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα