Απίστευτο κάρφωμα! Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-76 !

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Άμεση επίθεση από τον Παναθηναϊκό κι ο Μπατίστα με κάρφωμα έκανε το 77-76!!

75-76 μέσα η δεύτερη.Άστοχος στην πρώτη!Δύο βολές για τον Σλούκα, 6,2” για τη λήξη!7-0 σερί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε άριστα τις κακές επιθέσεις του Ολυμπιακού!Τάιμ άουτ, ο Ολυμπιακός 16,1” για τη λήξη!75-75 με τρίποντο του Διαμαντίδη!72-75 μειώνει κι άλλο ο Σλότερ.Άστοχος ξανά ο Ολυμπιακός
και η μπάλα στον Παναθηναϊκό, 48” για τη λήξη.

ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ 49-60. Ο Ολυμπαικός “γύρισε” δυνατά το παιχνίδι

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ – ΗΜΙΧΡΟΝΟ : 33-32

ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ: 17-14 υπέρ του Παναθηναϊκού .

Η 12άδα του Ολυμπιακού: Πέτγουεϊ, Χάντερ, Ντάνστον, Σπανούλης, Σλούκας, Λαφαγιέτ, Λοτζέσκι, Πρίντεζης, Αγραβάνης, Μάντζαρης, Καββαδάς, Κατσίβελης.Η 12άδα του Παναθηναϊκού: Σλότερ, Μποχωρίδης, Γιάνκοβιτς, Φώτσης, Λούντζης, Παππάς, Διαμαντίδης, Μπατίστα, Κόνιαρης, Διαμαντάκος, Μπλουμς, Παπαγιάννης

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετριόνται στο άδειο -λόγω τιμωρίας των πρασίνων- ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου (21:30, ΑΝΤ1). Οι δύο «αιώνιοι» θα έχουν πολλές απουσίες, ειδικά η ομάδα του «τριφυλλιού».

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στο επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, καλείται να βρει λύσεις στα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ετσι δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λουκά Μαυροκεφαλίδη, Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ενώ ο Τζέιμς Γκιστ συνέχισε να πονάει στον ώμο και η συμμετοχή του θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη αν και το ιατρικό επιτελείο θα επανεκτιμήσει την κατάστασή του λίγο πριν από το τζάμπολ.

Σε πιο καλή κατάσταση ο Ολυμπιακός, έχει μόνο τις απουσίες των Ντάρντεν και Παπαπέτρου, τις οποίες όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας δείχνει να βρίσκει απαντήσεις με τον φορμαρισμένο Λοτζέσκι.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Γκόντας, Κορομηλάς και Αναστόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα