ΠΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ κ. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ – ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;

(upd) Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, για τις δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, σχετικά με τη συγκέντρωση χρημάτων από επιχειρηματίες, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 180 ψήφοι που απαιτούνται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η κυρία Κουτζαμάνη διέταξε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει τελεστή η αξιόποινη πράξη της δωροδοκίας βουλευτή.

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΩΡΙΤΕΡΑ:

Την

ώρα που η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και έρχονται εξελίξεις στην οικονομία, άρχισαν οι αθλιότητες που παραπέμπουν σε ένα παρελθόν (Αποστασία 1965, βρώμικο 1989…) που η χώρα δεν θέλει καν να θυμάται.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, επικαλούμενος κυριακάτικο δημοσίευμα, έκανε λόγο για απόπειρα χρηματισμού βουλευτών προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 180 ψήφοι που θα εκλέξουν από την παρούσα Βουλή τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο κ. Σουρκέλετης δεν ανέφερε όμως ονόματα συγκεκριμένων επιχειρηματιών.

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΣΟΒΑΡΑ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ.

Π. Σκουρλέτης: “Επιχειρηματίες έχουν βγάλει κουμπαρά για τους 180″- Αγριεύει η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

«Επιχειρηματίες φίλοι της κυβέρνησης «έχουν βγάλει κουμπαρά», για να βρεθούν οι 180 βουλευτές που θα εκλέξουν τον νέο Πρόεδρο» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Mega o κ.Σκουρλέτης, τοποθέτηση που πυροδότησε την έντονη αντίδραση του υφυπουργού Ανάπτυξης Γεράσιμου Γιακουμάτου, ο οποίος ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα.

«Εδώ υπάρχει δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας πριν από τρεις εβδομάδες, εάν αισθάνεται την ανάγκη ο κ. Γιακουμάτος και η κυβέρνηση να το διαψεύσει, ας το κάνει» απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη δήλωση αυτή του κ.Σκουρλέτη απάντησε αργότερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη:

«Ο κ. Σκουρλέτης συνέχισε την αθλιότητα Τσίπρα. Τους παραδίδουμε στην περιφρόνηση του ελληνικού λαού. Οι Έλληνες βουλευτές ούτε εκβιάζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε εξαγοράζονται από κανέναν. Και ο τελευταίος Έλληνας πια έμαθε ότι ο ‘κουμπαράς’ του ΣΥΡΙΖΑ είναι γεμάτος μόνο με ψεύδη, συκοφαντίες και ύποπτες ‘καταγγελίες’».

Keywords
Τυχαία Θέματα