Ουρανία Μιχαλολιάκου: Η φωνή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Εμφανώς οργισμένη εμφανίστηκε η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ουρανία Μιχαλολιάκου, η οποία έκανε «κάλεσμα» στους χρυσαυγίτες και τους ζήτησε να μην πτοούνται από τις συλλήψεις του πατέρα της και των υπολοίπων βουλευτών της Χ.Α.

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου, εμφανίστηκε στην πολιτική εκπομπή του ακροδεξιού κόμματος, έχοντας στο πλευρό της τον εκπρόσωπο Τύπου

του κόμματος που αναπληρώνει τον Ηλία Κασιδιάρη, Αρτέμη Ματθαιόπουλο. «Και αν οι συναγωνιστές μας δεν μπορούν να κάνουν ότι έκαναν πριν μπορούμε εμείς και αν μπούμε φυλακή θα μπορούν άλλοι. Η Χ.Α. είναι ιδέα», είπε.

Στη συνέχεια,χαρακτήρισε την σύλληψη των βουλευτών της Χ.Α. «πολιτική», ενώ κατηγόρησε τους δημοσιογράφους πως «έχουν πρεμούρα και βιασύνη για την δίκη.

Κλείνοντας, η Ουρανία Μιχαλολιάκου είπε πως «ακόμη και να έρθουν να με συλλάβουν αύριο το πρωί δεν πρόκειται να κλάψω», ενώ σημείωσε σχετικά με τις δηλώσεις της πως «όποτε γουστάρουμε παραιτούμαστε από βουλευτές και εάν γουστάρουμε δίνουμε συνεντεύξεις».

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

“Η διαδικτυακή τηλεόραση της Χρυσής Αυγής είναι γεγονός. Μέσα στην απόλυτη συνωμοσία σιωπής των καναλιών, η ιστοσελίδα του Κινήματός μας XAgr.net αποτελεί πλέον το μοναδικό ελεύθερο βήμα για τους Έλληνες Εθνικιστές. Δεν είναι τυχαίο πως κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν έδωσε τον λόγο ούτε για ένα λεπτό σε στέλεχος του τρίτου κόμματος της χώρας (ή μήπως του δεύτερου…). Προσπαθούν να κόψουν τη φωνή μας και την επικοινωνία μας με τον ελληνικό λαό. Απαντάμε με το τελευταίο μέσο που παραμένει ελεύθερο – το διαδίκτυο – και ξεκινάμε τη δική μας διαδικτυακή τηλεόραση”

Keywords
Τυχαία Θέματα