Ουδέν νεώτερον για τον επιχειρηματία Μαυρίκο που απήχθη χθες στον Πειραιά

Θρίλερ με την απαγωγή του γνωστού επιχειρηματία Μαυρίκου στην Πειραϊκή, το πρωί της Πέμπτης.

Ηδη, συμπληρώνεται το πρώτο 24ωρο και οι άνδρες που άρπαξαν βίαια τον 51χρονο δεν έχουν επικοινωνήσει με τις Αρχές για λύτρα.

Οι Αρχές προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της αρπαγής του επιχειρηματία, επικεντρώνοντας τις έρευνές τους στο επαγγελματικό περιβάλλον του, τις μεγάλες συμφωνίες που έκανε τους τελευταίους μήνες και τις οικονομικές του συναλλαγές.

Σύμφωνα με τις Αρχές, πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση

μπορεί να είναι η οικιακή βοηθός του άτυχου άνδρα, η οποία ήταν παρούσα στο περιστατικό.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, η οικιακή βοηθός η οποία είχε ανοίξει το σπίτι για να καθαρίσει άκουσε τις φωνές του και νόμιζε ότι γίνεται ληστεία και άρχισε να φωνάζει: «Ληστεία , ληστεία».

Σύμφωνα με τον ξάδερφό του και πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Εφοπλιστών Πλοίων-Εξαγωγέων Νίκο Μαυρίκο, ο 51χρονος δεν είχε κανέναν λόγο να φοβάται για τη ζωή του, ενώ και τα οικονομικά τόσο της οικογένειας όσο και της επιχείρησης που διατηρεί (με την επωνυμία JM Dolphin) και δραστηριοποιείται στην εμπορία αλκοολούχων ποτών και τον εφοδιασμό εμπορικών πλοίων ήταν σε καλή κατάσταση. Μάλιστα, σημειώνει, πρόκειται για μια εύρωστη επιχείρηση 30 ετών που ουδέποτε έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Τα τελευταία δύο χρόνια, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του protothema.gr, ο 51χρονος επιχειρηματίας, που είναι χωρισμένος και πατέρας τριών παιδιών είχε στο πλευρό του τη νεαρή καλλονή playmate Χρύσα Δρακάκη η οποία ήταν στο σπίτι το πρωί της Τετάρτης όταν τον άρπαξαν οι άγνωστοι δράστες. Μάλιστα, το ζευγάρι τις ημέρες των Χριστουγέννων βρισκόταν στην Παύλιανη και επέστρεψαν στον Πειραιά για να περάσουν την πρωτοχρονιά με τους γονείς του 51χρονου.

Aπαγωγή επιχειρηματία στον Πειραιά

Keywords
Τυχαία Θέματα