ΟΤΕ TV: Πλούσια η φετινή τηλεοπτική χρονιά – Αθλητικά, πρεμιέρες, ξένες σειρές

Περισσότερες από 50 live μεταδόσεις αθλητικών την εβδομάδα, πάνω από 500 κινηματογραφικές πρεμιέρες, 2.000 ταινίες και 100 ξένες σειρές τον χρόνο ετοιμάζεται να προσφέρει, μεταξύ άλλων, ο OTE TV τη φετινή τηλεοπτική χρονιά.

Στο ποδόσφαιρο, ο ΟΤΕ φιλοξενεί μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (αγγλικό, ισπανικό, ιταλικό και γερμανικό), το EuropeanQualifiers (εθνικές ομάδες), τα Κύπελλα Ισπανίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Γαλλίας,

Βραζιλίας και Ελλάδας, όπως και τη FootballLeague, με τη συμμετοχή των ομάδων της ΑΕΚ και της Λάρισας. Στο μπάσκετ οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να παρακολουθήσουν το NBA, το ισπανικό ACB, το ιταλικό LegaBasket και την αδριατική LigaABA.

Στα κινηματογραφικά κανάλια του ΟΤΕ TV οι συνδρομητές έχουν στη διάθεσή τους πάνω από 2.000 ταινίες τον χρόνο από τα μεγαλύτερα στούντιο του Χόλιγουντ (Disney, Fox, HBO, Miramax κ.ά.), λίγο πριν από τη μετάδοσή τους από την ελεύθερη τηλεόραση, και από τις καλύτερες ανεξάρτητες εταιρείες παραγωγής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (BBC, Sky, Gaumont, TF1, Odeon, Feelgood, Spentzos κ.ά.).

Πρόσφατα ο ΟΤΕ TV προχώρησε σε αποκλειστική συμφωνία με την NBCUniversal και την MGM για την πρώτη τηλεοπτική προβολή των ταινιών τους. Σύντομα, θα προστεθεί στο «μπουκέτο» και το κορυφαίο κανάλι για τη φύση και τα ζώα, το AnimalPlanet, που θα μεταδίδεται σε υψηλή ευκρίνεια, ενώ στα σχέδια του ΟΤΕ TV είναι η διάθεση ενός ακόμη καναλιού με ντοκιμαντέρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα