Ώρα μηδέν για τη χώρα και την κυβέρνηση – Real News

H πρώτη σελίδα της Real news την Κυριακή

Με τίτλο: “Ώρα μηδέν για τη χώρα και την Κυβέρνηση” κυκλοφορεί την Κυριακή η Realnews, η οποία επισημαίνει: “όλα κρίνονται μέσα στους επόμενους δύο μήνες”. Η εφημερίδα αναφέρεται στα “ανοικτά μέτωπα των επόμενων 60 ημερών” και διευκρινίζει:

“1. “Κλειδί” για το ασφαλιστικό και την αξιολόγηση θεωρεί ο Αλέξης Τσίπρας το προσφυγικό. Κρίσιμες συναντήσεις

του Έλληνα πρωθυπουργού με Ευρωπαίους ηγέτες στο Λονδίνο.
2. Μειώσεις έως 30% σε όλες τις συντάξεις και επιπλέον μέτρα τουλάχιστον 4 δισ. ευρώ απαιτεί το ΔΝΤ.
3. Στο τραπέζι η απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και η άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς.
4. Παραλύει η οικονομία. Μπλόκα διαρκείας στις εθνικές οδούς και κύμα κινητοποιήσεων από συνδικάτα και επαγγελματίες”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Είναι η ώρα της αλήθειας…”. Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Τι περιμένουν, λοιπόν, οι αρχηγοί και τα κόμματα; Δεν καταλαβαίνουν ότι το ερχόμενο δίμηνο κρίνεται οριστικά και αμετάκλητα η τύχη της χώρας μας και η εξέλιξη των πολιτικών και οικονομικών πραγμάτων σε αυτήν για τις επόμενες, πολλές δεκαετίες; Δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι η ώρα να ανακρούσουν πρύμναν και αντί να εξυπηρετούν διαρκώς τις κομματικές πελατείες τους, να σημάνουν γενικό συναγερμό και να ασχοληθούν επιτέλους με την εθνική πορεία, τις ανάγκες των πολιτών και τα μεγάλα-υπαρξιακά ζητήματα της πατρίδας μας;”

Keywords
Τυχαία Θέματα